Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Nu of nooit!

  Alle koopjes van Afdekzeilwinkel. Sla je slag voor laatste voorraden, uit assortiment, b-keus of partijen. Vandaag besteld, vandaag verzonden. Lees volledige beschrijving

  Extra opties

  Rolbreedte

  Kleur

  Gewicht (gr/m2)

  Prijs

  -
  4 Producten

  Profiteer nu tijdelijk bij Afdekzeilwinkel van hoge kortingen tot wel 50% op zeildoek per meter, afdekzeilen, schaduwdoeken en toebehoren. De producten op deze pagina zijn momenteel in de aanbieding en kunnen vandaag nog worden verzonden. Deze aanbiedingen zijn slechts tijdelijk beschikbaar, dus wees er snel bij, want deze producten vliegen de deur uit. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  B-keus zeildoeken met 50% korting

  ✓ Zichtbaar minder mooi, maar wel 100% dezelfde kwaliteit
  ✓ Voor de helft van de prijs
  ✓ Dezelfde garantie en voorwaarden als bij een nieuw product

  Bij Afdekzeilwinkel gooien we niets weg. We bieden ook zeildoeken aan die niet meer als nieuw kunnen worden verkocht. Vaak zijn dit doeken die vies zijn geworden in het magazijn, te sterk zijn opgevouwen of een kleurafwijking hebben. Natuurlijk controleren we op beschadigingen. Alleen doeken met dezelfde 100% kwaliteit worden als 'b-keus' verkocht. Je krijgt ook dezelfde garantie als bij een nieuwe aankoop. Kortom, het product is zichtbaar minder mooi, maar heeft wel dezelfde kwaliteit als nieuw zeildoek. B-keus zeildoek wordt vaak gebruikt als aanhangwagenzeil of als afdekking voor brandhout.

  Hoe b-keus te bestellen? Stuur ons een e-mail met de benodigde afmetingen en je voorkeur voor een donkere of lichte kleur. Dan zoeken wij een product dat het best overeenkomt met jouw aanvraag.