Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Buiten gordijnen

  Voor het flexibel afschermen van je terras of overkapping tegen wind, regen, zon en uv-straling. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  6 Producten

  Buiten gordijnen

  Met buiten gordijnen scherm je je terras, het balkon of de overkapping tegen de wind, regen, zon en uv-straling. De buiten gordijnen zijn van hoge kwaliteit dankzij hun sterke HDPE-weefsel. De buiten gordijnen bevestig je eenvoudig zonder ingewikkelde of zwaar uitgevoerde ophangpunten. Hang de buiten gordijnen op aan een buis of een gespannen staalkabel. De buiten gordijnen zijn waterafstotend, bestand tegen vlekken en schimmel, en eenvoudig schoon te maken. De buiten gordijnen verkleuren niet. Zo geniet je lang van dit buitengordijn.

  Buiten gordijn overkapping

  Een buiten gordijn gebruiken onze klanten vaak bij hun overkapping als flexibele afscheiding tegen weersinvloeden en privacy. Je schuift ze gemakkelijk in en uit waardoor je zeer snel flexibel schaduw creëert onder de overkapping. Fijn voor een barbecue of een feestje. Naast schaduw geeft het buiten gordijn bij de overkapping ook bescherming tegen wind, regeninslag en uv-straling. Het is een lichtgewicht product die je gemakkelijk in- en uitschuift en weer opbergt. Het buiten gordijn laat je het hele seizoen buiten hangen. Je hoeft deze niet tussendoor op te bergen.  

  Toepassingen

  Naast buiten gordijn voor de overkapping worden de gordijnen ook gebruikt bij een balkon, op de tuin of de camping. Het gordijn bevestig je op elke plek - overal waar je een draad kunt spannen (bijvoorbeeld tussen twee bomen op de camping). Het doek weegt ongeveer 900 gram per deel, afhankelijk van de variant. Het buitengordijn is op een balkon een uitkomst als een balkondoek te laag is. 

  Bestellen buitengordijn

  Bestel je favoriete buitengordijn in verschillende kleuren bij Afdekzeilwinkel. We hebben naast buitengordijnen ook andere schaduwdoek producten. 

  Alle artikelen zijn op voorraad. Je bestelling verzenden wij dus direct vanuit ons eigen magazijn in Uden met PostNL. Wil je liever afhalen? Na het maken van een afspraak ben je van harte welkom.

  Naast schaduwdoek, ben je ook op de goede plek als je op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek, vrachtwagenzeil, doorzichtig zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heb je meer producten nodig voor je klus? Bekijk dan eens onze andere producten!