Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Review Policy

  Veelgestelde vragen over reviews op Afdekzeilwinkel.nl

  Wie kan een product review achterlaten?

  Iedereen kan in principe een review achterlaten. Het is echter belangrijk dat de review te herleiden is naar een klant die het product daadwerkelijk heeft aangeschaft. Alleen deze reviews worden geplaatst op onze website.

  Hoe wordt de echtheid gegarandeerd?

  Wij dragen de grootst mogelijke zorg om alleen echte product reviews te plaatsen. Dit doen wij niet alleen omdat het in ons eigen belang is, maar ook omdat het plaatsen van nepreviews bestraft kan worden met hoge boetes.

  Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst op uw website?

  Ja, wij willen zo transparant mogelijk zijn en plaatsen daarom zowel positieve als negatieve product reviews op onze site.

  Worden er betaalde reviews op jullie website geplaatst?

  Nee, wij plaatsen geen betaalde reviews op onze website.

  Binnen welke termijn worden de reviews geplaatst?

  Wij hanteren een moderatietermijn van maximaal twee weken voor het controleren en goedkeuren van geplaatste product reviews.

  In welke gevallen wordt een review niet geplaatst?

  Reviews van klanten die een product niet hebben aangeschaft worden niet geplaatst. Daarnaast worden reviews die aanstootgevend taalgebruik bevatten of niet inhoudelijk op het product ingaan, ook niet geplaatst. Reviews over onze service kunnen geplaatst worden op Kiyoh/Klantenvertellen via deze link: https://www.kiyoh.com/add-review/1046657/afdekzeilwinkel_nl?lang=nl

  Wat als ik een klacht heb over product reviews op Afdekzeilwinkel?

  Als je een klacht hebt over je product review omdat deze bijvoorbeeld niet geplaatst is, kan je contact opnemen met onze klantenservice via de contactpagina. Voor meer informatie kan je ook terecht op de site van ACM ConsuWijzer: https://www.consuwijzer.nl/veilig-online/reviews

   

  Veelgestelde vragen over reviews op Kiyoh/Klantenvertellen:

  Is het mogelijk om een review over Afdekzeilwinkel te plaatsen op Kiyoh/Klantenvertellen?

  Ja, dat is mogelijk. Wij nodigen zelf klanten actief uit tot het schrijven van een review. Dit gebeurt met een e-mail die enkele weken na het plaatsen van een bestelling automatisch naar de klant verstuurd wordt. Het is uiteraard ook mogelijk om op eigen initiatief een review achter te laten rechtstreeks op Kiyoh. Dit kan hier: https://www.kiyoh.com/add-review/1046657/afdekzeilwinkel_nl?lang=nl

  Hoe wordt de echtheid van de reviews op Kiyoh gegarandeerd?

  Reviews op uitnodiging bij Kiyoh zijn altijd geverifieerde reviews, omdat deze uitnodigingen alleen worden verstuurd naar klanten die daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst. Voor reviews die op eigen initiatief worden geplaatst, voert Kiyoh automatische en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan.

  Wat is de rol van Kiyoh als reviewpartner?

  Kiyoh is de officiële reviewpartner om Thuiswinkel Waarborg Reviews te faciliteren. Dit betekent dat Kiyoh ook voldoet aan de kwaliteitseisen voor reviews zoals Thuiswinkel Waarborg deze heeft opgesteld. Dit geeft extra garantie voor de echtheid en kwaliteit van de reviews op Kiyoh.

  Waar kan ik meer informatie vinden over de reviews op Kiyoh/Klantenvertellen?

  Je kunt meer informatie vinden over Kiyoh/Klantenvertellen op hun website. Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice via de contactpagina. We helpen je graag verder!