Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Solarzeil zwembad

  Standaard afmetingen noppenfolies voor opzetbaden van Intex en Bestway Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  17 Producten

  Solarzeil zwembad

  Een solarzeil is een zwembad noppenfolie in standaard afmetingen voor opzetbaden van Intex of Bestway. Een solarzeil is speciaal ontworpen om uv-straling te blokkeren uit je water en van je liner. Daarnaast zorgen de luchtkamers in de noppenfolie ervoor dat het water in je zwembad opwarmt. Je kunt namelijk zonder gebruik te maken van energie alsnog je water verwarmen door gebruik te maken van een Solarzeil zwembad. 

  De voordelen van een Solarzeil zwembad 

  Het solarzeil heeft meerdere voordelen. 

  • Minder chloorverbruik
   Wanneer je kiest voor een zwembad in de tuin, dan is het natuurlijk erg belangrijk dat je rekening houdt met een goede waterkwaliteit. Een slechte kwaliteit van het water kan zelfs ziekmakend zijn voor de gebruikers van het zwembad. Om het water zo goed mogelijk te houden is het van belangrijk om gebruik te maken van een filter en chloortabletten. Het gebruik van chloor is natuurlijk niet erg goed voor het milieu en voor je huid en haren. Het liefste wil je daarom natuurlijk zo min mogelijk chloor gebruiken in je buitenbad. Gelukkig is dit gemakkelijk te regelen met een Solar afdekzeil zwembad. Dit heeft een logische en verklaarbare reden. Direct zonlicht op het zwemwater zorgt er namelijk voor dat de chloor in het zwembadwater wordt afgebroken. Door gebruik te maken van een Solar afdekzeil zwembad zorg je ervoor dat het zonlicht gereflecteerd wordt. Hierdoor kaatst het zonlicht weg van het water, waardoor de chloor in het water langer intact blijft. Hierdoor hoef je uiteindelijk minder chloortabletten te gebruiken in je zwembad. 

  • Het opwarmen van het zwembadwater
   Door gebruik te maken van een Solar afdekzeil kun je op een eenvoudige en energiezuinige manier het zwembadwater verwarmen. Het Solar afdekzeil zwembad beschikt namelijk over speciale nopjes die de hitte van het zonlicht doorlaten in het water. Daarnaast kan de hitte van de zon niet meer terug naar buiten. Het Solar afdekzeil zwembad zorgt er namelijk voor dat het water in het zwembad nauwelijks zal verdampen. Het solar afdekzeil zwembad heeft daarnaast ook voldoende ruimte zodat het water alsnog kan luchten. Wanneer het water niet zou kunnen luchten, dan zou het namelijk al snel muf kunnen worden. 

  • Het weren van vuil in het water
   Een solarzeil zwembad is daarnaast ook ideaal om vuil te weren uit het zwembadwater. Je herkent het vast wel als je in het bezit bent van een zwembad. Een klein beetje wind kan er al voor zorgen dat er allerlei vuiltjes in het water terecht komen. Denk hierbij aan blaadjes, bloesems of zelfs insecten. Buiten het feit om dat het niet erg smakelijk is in je water, is het ook nog eens erg onhygiënisch. Vies water zorgt er namelijk voor dat je nog sneller algen in je water krijgt. Een solarzeil zwembad is daarom ook ideaal om vuil te weren uit je zwemwater. 

  • Beschermen van het bad zelf
   Je beschermt het doek (liner of folie) van het zwembad doordat uv-straling wordt geblokkeerd. Hierdoor verleng je de levensduur van de liner en de naden. 

  Solar Cover van Intex en Bestway

  Er zijn verschillende afmetingen en vormen solarzeilen leverbaar. Deze standaard zomerzeilen worden Intex Solar Coveren Bestway Solar Cover genoemd door de fabrikanten zelf. Het zijn natuurlijk gewoon zwembad noppenfolies maar speciaal voor het type bad dat je hebt. 

  Bestel vandaag nog je Solar afdekzeil zwembad 

  Heb je een Solar afdekzeil zwembad gezien dat perfect past bij je zwembad? In dit geval kun je hem direct online bestellen in onze webshop. Wanneer je het Solar afdekzeil zwembad voor 16.00 besteld, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden naar het opgegeven afleveradres. Wil je het afdekzeil liever direct komen ophalen? Dan ben je tijdens openingstijden van harte welkom in ons magazijn in Uden. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.