Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Dubbelzijdig klittenband kabelbinders

  Dubbelzijdig klittenband gebruik je om kabels, een rol of een bundel artikelen snel vast (maar ook los) te binden. De klittenband is dubbelzijdig, dus lus aan de ene kant en haak aan de andere kant. Dit noemen we back-to-back. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Wilt u kabels aan elkaar verbinden? Dubbelzijdig klittenband kan dan nog eens een handig hulpmiddel zijn bij het omsnoeren van kabels, een opgerold artikel of een bundel artikelen. Veel mensen denken automatisch aan tie-wraps, maar deze kunnen de kabels beschadigen en afknellen. Daarnaast zijn deze kabelbinders permanent. Dubbelzijdig klittenband werkt gemakkelijk, en zullen de kabels niet beschadigen en is demontabel.

  Bij afdekzeilwinkel.nl bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten klittenband in ons assortiment. Eén van deze soorten is de dubbelzijdig klittenband back to back, waarmee u gemakkelijk kunt omsnoeren. Daarnaast zijn deze ook beschikbaar als kabelbinders op vast formaat.

  Wat is klittenband?

  Klittenband is uitgevonden in Zwitserland. Destijds werd klittenband velcro genoemd: een combinatie van velours (fluweel), en crochet (haakjes). Deze twee zijdes kleven aan elkaar. Hierdoor kun je de twee delen met elkaar verbinden zonder dat het los raakt. 

  Werking klittenband

  Kabelbinder klittenband is ontzettend makkelijk in gebruik. De kabelbinders bestaan uit dubbelzijdig klittenband. Eén zijde is de haakkant, de andere zijde is de luskant. Dit zijn de zijdes die zich aan elkaar vastklemmen. De luszijde is de zachte kant. Aan de andere kant hebben we de haakzijde. Hierin zitten kleine haakjes die zich vastmaken aan de lusjes van de zachte zijde. Als u deze zijdes tegen elkaar aan drukt, blijft het klittenband vastzitten. 

  Dubbelzijdig klittenband

  Het gebruik van dubbelzijdig klittenband spreekt eigenlijk voor zich. U draait het klittenband om de kabels heen, waardoor de zijdes zich aan elkaar vastbinden. Hierdoor blijft het klittenband goed vastzitten. 

  Dubbelzijdig klittenband en kabelbinders wordt veel gebruikt in de ict, technische bedrijven, installateurs, evenemententechniek, laboratoria en kantoor. 

  Bij afdekzeilwinkel.nl verkopen wij de back-to-back kabelbinders op verschillende vaste lengtes en op rol. Bij het bestellen van een volle rol is de kans groot dat het klittenband te lang is voor uw klus. Daarom moet u, voor elke klus, even een stukje van het klittenband afknippen. Met een normale schaar of afbreekmes kan dit.

  Kabelbinders klittenband

  Bij het kabelbinder klittenband zijn beschikbaar is vaste lengtes. Ook deze kabelbinders zitten de zijdes met de ruggen tegen elkaar. Hierdoor kunt u de back-to-back kabelbinders eenvoudig gebruiken om kabels of andere dingen bij elkaar te binden. 

  De kabelbinder klittenband zijn uiteraard herbruikbaar. Als u de kabelbinders niet meer nodig hebt voor een bepaalde klus, kunt u het klittenband eenvoudig weer loshalen. Dit stukje klittenband kunt u dan altijd hergebruiken voor een andere klus. 

  Vragen

  Weet u niet zeker of back-to-back kabelbinders wel bij uw klus passen? In sommige gevallen is het beter om te kiezen voor tie-wraps, bijvoorbeeld als het gaat om het binden van kabels in de buitenlucht. Onze experts kunnen u hier goed bij helpen. 

  Dubbelzijdig klittenband bestellen

  Voor het bestellen van dubbelzijdig klittenband bent u bij afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. Wij versturen onze kabelbinders vanuit ons eigen magazijn in Uden. Hierdoor hebben wij de volledige controle over een snelle en verzorgde levering met PostNL. 

  U kunt ook bij ons magazijn langskomen om de dubbelzijdig klittenband even te bekijken, of om de bestelling af te halen. Bel van tevoren even, zodat we zeker weten dat één van onze experts u te woord kan staan. 

  Naast klittenband, bent u ook op de goede plek als u op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek, vrachtwagenzeil, doorzichtig zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heeft u meer producten nodig voor uw klus? Bekijk dan eens onze andere producten!