Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schaduwdoek vierkant

  Hoogste kwaliteit schaduwdoek (340gr) ontwikkeld voor thuis en professioneel gebruik. Denk daarbij aan horeca, strandtent, winkels, bedrijven, scholen en zorginstellingen. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Kleur

  Prijs

  -
  35 Producten

  Schaduwdoek vierkant 

  Op zoek naar een schaduwdoek voor in je tuin? Begrijpelijk, want deze zijn eenvoudig op te hangen, bieden schaduw én geven sfeer. Bij Afdekzeilwinkel.nl ben je aan het juiste adres voor je schaduwdoeken. Zo hebben we schaduwdoeken in een vierkant, rechthoek of een driehoek. 

  De vierkante schaduwdoeken zijn een uitkomst als je een vierkante tuin of terras hebt en over de gehele oppervlakte schaduw wilt creëren. 

  Wat is een schaduwdoek?

  Een schaduwdoek hang je op in de tuin of op het balkon. Het schaduwdoekzorgt voor een schaduw op deze plekken. Een schaduwdoek is hiermee een goed alternatief voor de parasol. 

  Bij Afdekzeilwinkel.nl hebben we verschillende soorten schaduwdoeken in het assortiment. Zo kun je bij ons vierkante, driehoekige en rechthoekige schaduwdoeken vinden. Daarnaast hebben we waterdicht schaduwdoek in onze webshop, waardoor je zelfs bij lichte regen comfortabel en droog in de tuin of op het balkon zit. 

  Voordelen van een schaduwdoek

  Zoals je misschien ook wel verwacht, bieden schaduwdoeken vooral uitkomst op warme, zomerse dagen. Hang de schaduwdoeken eenvoudig op, zodat je jezelf goed beschermt tegen de zon en koel in de schaduw zit. Tijdens de zonnige dagen in het jaar maak je optimaal gebruik van je tuin of balkon. 

  In veel Nederlandse tuinen zien we vaak nog parasols staan. Voor veel mensen is een schaduwdoek echter een veel fijnere optie. Een schaduwdoek heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van de parasol: 

  • Een schaduwdoek is makkelijker te monteren dan een parasol. 
  • Laat het schaduwdoek het hele jaar hangen in tegenstelling tot parasols die kunnen omvallen of wegwaaien.
  • Een schaduwdoek neemt geen waardevolle ruimte op de grond in. Een parasolvoet doet dat wel. 
  • Een schaduwdoek is een stuk betaalbaarder dan een parasol van vergelijkbare kwaliteit. Toch biedt het schaduwdoek dezelfde voordelen. 

  Vierkant schaduwdoek bestellen bij Afdekzeilwinkel.nl

  In onze webshop kun je schaduwdoeken in verschillende vormen bestellen. Zo hebben we schaduwdoeken in rechthoekige-, vierkante- en driehoekige vorm. 

  Een vierkant schaduwdoek is ideaal voor een vierkante tuin of terras. Met een vierkant schaduwdoek in de juiste maat zorg je voor schaduw over de gehele oppervlakte. Veel van onze klanten gebruiken een vierkant schaduwdoek over een zitplek. Tuinsets zijn vaak precies in een vierkant neergezet, waardoor een vierkant schaduwdoek ideaal is voor een optimale schaduw bij de zitplek. De rest van de tuin blijft schaduwvrij, zodat je kunt kiezen waar je vertoeft. 

  Vierkante schaduwdoeken bevestig je eenvoudig. Naast het gemak biedt het schaduwdoek ook een gezellig plekje in de tuin. Een schaduwdoek zorgt voor sfeer en geeft een speels effect in de tuin. Heb je een feestje in de tuin op de planning staan? Ook dan is een schaduwdoek erg geschikt. 

  Heb je geen vierkant deel in de tuin of op het balkon dat je wilt voorzien van schaduw? Dan is een andere vorm schaduwdoek wellicht een betere keuze voor je. Gelukkig hebben we een aantal alternatieven in onze webshop. Zo is een rechthoekig schaduwdoek bijvoorbeeld geschikt voor smalle, diepe tuinen. Wil je op sommige plekken schaduw en op andere plekken zon? Dan is een driehoekig of harmonica schaduwdoek een betere optie voor je tuin of balkon. Onze driehoekige schaduwdoeken hang je eenvoudig op, waarbij je zelf kiest waar je wel en geen schaduw wilt. Of misschien is een harmonicadoek iets voor je? Dit is een beweegbaar schaduwdoek, zodat je zelf kiest wanneer en waar je wel of geen schaduw wilt. 

  Vierkant schaduwdoek kiezen

  Ben je er inmiddels zeker van dat het vierkante schaduwdoek de beste keuze voor je tuin of terras is? Bij Afdekzeilwinkel.nl hebben we deze doeken in verschillende standaardmaten in het assortiment. 

  Meet de maat vooraf even op. Meet eerst op welk deel van de tuin of het terras je in de schaduw wilt hebben. Kijk op welke punten je het doek wilt ophangen en meet de afstand ertussen. Op basis van deze informatie bepaal je de juiste maat van het doek. Zit de maat tussen twee standaardmaten in? Kies dan het kleinste doek. Een te groot doek is bijna onmogelijk om strak te spannen over het oppervlak. 

  Is er geen enkel doek in het assortiment met de juiste maat? Laat dan het schaduwdoek op maat maken. Hier lees je meer over onze schaduwdoeken op maat

  Vierkant schaduwdoek bestellen

  Voor het bestellen van een vierkant schaduwdoek ben je bij Afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. De schaduwdoeken verkopen wij in verschillende vormen. 

  Alle artikelen zijn op voorraad. Je bestelling verzenden wij dus direct vanuit ons eigen magazijn in Uden met PostNL. Wil je liever afhalen? Na het maken van een afspraak ben je van harte welkom. 

  Naast schaduwdoek, ben je ook op de goede plek als je op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek, vrachtwagenzeil, doorzichtig zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heb je meer producten nodig voor je klus? Bekijk dan eens onze andere producten!