Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Garen voor oa tent, afdekzeilen, schaduwdoeken, bootkap of buitenkussens.

  Sterk waterdicht en uv-bestending garen voor oa tent, afdekzeilen, schaduwdoeken, bootkap of buitenkussens. Polyester kern voor de trekkracht. Daarom een katoenen mantel voor de natuurlijke uitstraling en het uitzetten van de vezel voor het waterafstotend Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Bij een goed doek hoort het juiste garen, van professionele kwaliteit. Garen in ons assortiment zijn van deze kwaliteit. Het assortiment heeft de focus dat ze gebruikt kunnen worden voor onze producten zoals pvc zeildoek, schaduwdoek, waterdicht schaduwdoek, doorzichtig zeil en acryldoek. Je kunt met dit garen een afdekzeil, schaduwdoek, tentdoek, bootkap, zonnedoek, luifel of tassen op maat maken door de stikken met een normale naaimachine. 

  Garen

  Er zijn veel verschillende soorten garen. Het gedeelte waarop wij focussen is garen voor de wat zwaardere toepassingen en buitengebruik. Garen worden gemaakt van vezels. Vezels worden tot draden gesponnen en worden gedraaid om ze stevigheid te geven. Het garen in ons assortiment zijn 3-draads (three Ply) en dus enorm sterk en is minder slijtagegevoelig. Ply betekend twijnen en wil zeggen dat de drie draden om elkaar heen gedraaid zijn.

  Dikte garen

  De dikte van garen wordt uitgedrukt in cijfers als 25, 35, 75 en 100. Bij garen geldt hoe lager het getal (bijvoorbeeld 25) hoe dikker het garen is. Garen 100 is dunner.   

  Polyester Katoen naaigaren

  Naaigaren van polyester en katoen heeft een aantal goede eigenschappen. We beginnen eerst met de kern, dat van polyester is. Polyester is strerk, duurzaam en heeft een lage krimp en rek. Polyester heeft ook een grote weerstand tegen uv-straling, vocht, rot en schimmels. Een polyester kern is dus een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld nylon. 
  De buitenmantel is van katoen. Dit geeft een natuurlijke uitstraling en maakt de stiksels waterdicht. De katoenen vezel zwelt op na aanraking met water. Zo krijg je de perfecte combinatie van een waterdichte verbinding dat sterk en duurzaam is. 

  Naaigaren kopen

  Naaigaren voor de bootkussens, afdekzeilen, bootkap of zonnedoek koop je snel en eenvoudig bij Afdekzeilwinkel. Alle garens zijn van professionele kwaliteit, dat ook in de zeilmakerij gebruikt wordt. Je krijgt het snel geleverd, want we versturen direct. Garen online kopen is zo een fluitje van een cent.