Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Balkonscherm voor schaduw, privacy en wind. Balkondoek voor ieder balkon.

  Balkonscherm voor ieder balkon. Het balkonscherm creëert schaduw, geeft privacy en houdt wind tegen. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  8 Producten

  Een balkonscherm is een afscheiding van geweven materiaal in verschillende kleuren die onze klanten gebruiken voor hun privacy, als winddoek, tegen regeninslag en voor het tegengaan van schadelijk uv-licht en verkoeling. Het is beschikbaar in verschillende materialen. Kortom een veelzijdig product. Welk balkonscherm je kiest, hangt af van je wensen.  

  Balkonscherm 

  Balkonschermen worden vooral gebruikt als windscherm. Kies bij plekken met veel wind voor een dichte structuur voor het volledig tegenhouden van de wind. Daarnaast is het filteren van schadelijke uv-straling ook prettige bijkomstigheid. De balkondoeken zijn ook spatwaterdicht bij verticaal gebruik. Kies voor het weren van de zon voor een balkondoek met een open structuur in plaats van een dichte structuur. Bij een open structuur kan de warmte weg. Voor elk balkon is er een juiste toepassing van het balkondoek.  

  Balkon afschermen 

  Sommige balkons hebben veel inkijk van voorbijkomend verkeer, voetgangers of buren. Scherm het balkon af zonder uitzicht te verliezen zodat je nog over de railing kijkt. Welke soort scherm je kiest, hangt af van uw wensen. Zo hebben we een balkondoek in een geweven materiaal voor een verkoelend effect en vermindering van de wind. We bieden een doorzichtig balkonscherm waarbij inkijk minder van toepassing is. Als laatste is er ook een balkondoek in kleur om de wind 100% tegen te houden.   

  Balkondoek 

  Je kiest een balkondoek als je schaduw, minder wind, geen inkijk en uv-bescherming wilt. Een balkondoek is een geweven materiaal in verschillende kleuren dat geschikt is voor buitengebruik. Met een balkondoek maak je schaduw voor verkoeling en houd je schadelijke uv-straling tegen. De windreductie van dit doek is 90%. Door de open structuur kan de warmte ook weer weg, terwijl een volledig dicht doek de warmte juist vasthoudt. Het polyester geweven balkondoek geeft daarnaast privacy. Als kers op de taart houdt het balkonscherm regen voor 95% tegen.

  Het balkondoek in ons assortiment is gemaakt uit HDPE-weefsel. Dat is hetzelfde materiaal als onze schaduwdoeken. Het is uv-gestabiliseerd, schimmel- en rotbestendig en is eenvoudig te bevestigen. Het balkondoek is klaar om te gebruiken. Balkondoeken zijn 80 cm hoog en 90 cm hoog en rondom is het doek omgezoomd voor een stevige rand. In deze rand zijn rvs zeilringen op 50cm uit elkaar bevestigd. Het balkondoek varieert in lengte tussen de 3 en 5 meter. Maak deze met een spanner elastiek vast aan de railing of balustrade.  

  Doorzichtig balkonscherm 

  Het voordeel van een doorzichtig balkonscherm is dat je een mooi uitzicht behoudt. Je kiest een doorzichtig balkondoek als je de wind en regen volledig wilt tegenhouden en waarbij privacy en schaduw niet van belang is. Onze doorzichtige balkonschermen zijn gemaakt uit pvc. Dit maakt ze weersbestendig en geschikt voor permanent buitengebruik. Het doorzichtig balkonscherm is leverbaar in verschillende hoogtes, lengtes en diktes. Het doek rijg je door de spijlen van uw balustrade en monteer je met zeilringen en een spanner met haak.

  Bestellen

  Je bestelt een balkonscherm eenvoudig in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. 

  Alle artikelen zijn op voorraad. Je bestelling verzenden wij dus direct vanuit ons eigen magazijn in Uden met PostNL. Wil je liever afhalen? Na het maken van een afspraak ben je van harte welkom.

  Naast schaduwdoek ben je ook op de goede plek als je op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek, vrachtwagenzeil, doorzichtig zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heb je meer producten nodig voor je klus? Bekijk dan eens onze andere producten!