Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Caravanrail en caravanpees. Kederprofiel / pees / railprofiel

  Caravanrail en caravanpees. De oplossing voor het snel, makkelijk en goed op te hangen van zeil. Bijvoorbeeld een verandazeil met doorzichtig raamzeil voor overkapping buiten, balkon of voortent van de caravan. Vragen? Bel of mail ons gerust. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Kleur

  Prijs

  -
  18 Producten

  Caravanrail 7mm Railprofiel Aluminium

  Dit is de oplossing om op een makkelijke manier de overkapping tijdelijk of permanent af te schermen of voortent te monteren aan de caravan. Je kunt een pees op het PVC zeildoek monteren door een peesband met dubbele hierop te lijmen of te stikken. De pees is 7mm en geleid gemakkelijk door de caravanrail / railprofiel heen. Zo wordt het PVC zeildoek, met of zonder doorzichtig raamzeil erin verwerkt, over de hele lengte ondersteund en is het makkelijk op en af te halen. 

  Caravanrail / railprofiel 7mm bestellen

  De caravanrail of railprofiel is per 99cm te bestellen. Dit is de maximale lengte voor verzending met PostNL zodat je met zo'n groot mogelijke lengtes kunt werken. 

  Caravanpees / PVC pees of kederband 7mm met dubbele vlag bestellen

  De caravanpees is opgebouwd uit een PVC pees met een dubbele vlag. De binnenzijde is PVC en de buitenzijde is polyester weefsel. Ontzettend sterk dus. De dubbele vlag is te lijmen met PVC lijm aan het zeildoek aan de voor en achterkant. Wij verkopen alleen caravanpees met dubbele vlag zodat je zeker weet dat dit aan beide zijde goed vast zit. 

  Naast caravanrail en pees, bent u ook op de goede plek als u op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek op rol, vrachtwagenzeil, transparant zeilof toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heeft u meer producten nodig voor uw klus? Bekijk dan eens onze andere producten!