• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Caravanrail en caravanpees. Kederprofiel / pees / railprofiel (12)

Merken
Kleur
Caravanrail en caravanpees. De oplossing voor het snel, makkelijk en goed op te hangen van zeil. Bijvoorbeeld een verandazeil met doorzichtig raamzeil voor overkapping buiten, balkon of voortent van de caravan. Vragen? Bel of mail ons gerust.
Toon 1 - 12 van 12

Caravanrail en caravanpees. Kederprofiel / pees / railprofiel

Caravanrail 7mm Railprofiel Aluminium

Dit is de oplossing om op een makkelijke manier de overkapping tijdelijk of permanent af te schermen of voortent te monteren aan de caravan. Je kunt een pees op het PVC zeildoek monteren door een peesband met dubbele hierop te lijmen of te stikken. De pees is 7mm en geleid gemakkelijk door de caravanrail / railprofiel heen. Zo wordt het PVC zeildoek, met of zonder doorzichtig raamzeil erin verwerkt, over de hele lengte ondersteund en is het makkelijk op en af te halen. 

Caravanrail / railprofiel 7mm bestellen

De caravanrail of railprofiel is per 99cm te bestellen. Dit is de maximale lengte voor verzending met PostNL zodat je met zo'n groot mogelijke lengtes kunt werken. 

Caravanpees / PVC pees of kederband 7mm met dubbele vlag bestellen

De caravanpees is opgebouwd uit een PVC pees met een dubbele vlag. De binnenzijde is PVC en de buitenzijde is polyester weefsel. Ontzettend sterk dus. De dubbele vlag is te lijmen met PVC lijm aan het zeildoek aan de voor en achterkant. Wij verkopen alleen caravanpees met dubbele vlag zodat je zeker weet dat dit aan beide zijde goed vast zit.