Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Waterdicht schaduwdoek

  Waterdicht schaduwdoek bij gebruik onder een schuine hoek van minimaal 30 graden. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  26 Producten

  Waterdicht schaduwdoek

  Ben je op zoek naar een schaduwdoek voor in je tuin? Hiervoor ben je bij Adekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan schaduwdoeken in allerlei vormen. Naast dat je de schaduwdoeken eenvoudig ophangt, bieden ze schaduw én geven ze een gezellige sfeer. Sommige van onze schaduwdoeken hebben een extra voordeel: bescherming tegen een kleine regenbui. Op deze pagina lees je meer over onze waterdichte schaduwdoeken. 

  Wat is een schaduwdoek?

  Een schaduwdoek hang je op in je tuin of op je balkon om schaduw te creëren. Een schaduwdoek is een goed en betaalbaar alternatief voor een parasol. 

  Naast bescherming tegen de zon, bieden waterdichte schaduwdoeken ook bescherming tegen lichte regenbuien. Hang het schaduwdoek op onder een hoek van minimaal 30 graden. Raast er een onverwacht buitje over het land? Blijf gewoon buiten zitten, want je wordt niet nat onder een waterdicht schaduwdoek. 

  Voordelen van een schaduwdoek

  Schaduwdoeken worden vaak vergeleken met parasols. Niet gek, want de doelen van schaduwdoeken en parasols zijn gelijk aan elkaar. Echter hebben schaduwdoeken een aantal extra voordelen:

  • Een schaduwdoek is eenvoudiger om te monteren dan een parasol. 
  • Een schaduwdoek is een stuk betaalbaarder dan een parasol van vergelijkbare kwaliteit. Toch biedt een schaduwdoek dezelfde voordelen. 
  • Een schaduwdoek laat je in weer en wind hangen, maar een parasol kan omvallen of wegwaaien. 
  • Een parasolvoet neemt waardevolle ruimte in. Bij een schaduwdoek heb je dit probleem niet. 

  Daarnaast heeft een waterdicht schaduwdoek vanzelfsprekend één groot voordeel: het beschermt je tegen de regen. Bij een parasol is dit soms nog wel eens lastiger. Veel parasols houden de regen niet tegen, of waaien snel weg door de wind die vaak met regen gepaard gaat. 

  Waterdicht schaduwdoek online verkrijgbaar

  Op Afdekzeilwinkel.nl vind je verschillende waterdichte schaduwdoeken. Deze schaduwdoeken leveren wij in verschillende vormen. Zo hebben we waterdichte schaduwdoeken in de volgende vormen: rechthoekig, vierkant en driehoekig. Harmonicadoek is niet waterdicht mogelijk omdat harmonicadoek altijd horizontaal hangt en niet onder een schuine hoek.

  Elke vorm heeft zijn eigen voordelen. Zo is een vierkant schaduwdoek geschikt voor vierkante tuinen of balkons, of boven een (vierkante) zithoek. Dit geeft schaduw over de gehele tuin of zithoek. 

  Voor rechthoekige tuinen, balkons of een carport hebben we rechthoekige schaduwdoeken. Deze doeken beschutten opnieuw het gehele oppervlak. 

  Wil je geen schaduw over de gehele oppervlakte? Dan is een driehoekig schaduwdoek een betere keuze voor je. Naast de eerder genoemde voordelen van schaduwdoeken, zijn driehoekige schaduwdoeken extra makkelijk te monteren en geven ze een speels effect. 

  Waterdicht schaduwdoek monteren

  Heb je een passend waterdicht schaduwdoek gevonden? Dan hoef je deze alleen nog op te hangen. Gelukkig is dit een eenvoudig klusje. 

  De doeken zijn voorzien van bevestigingsringen op de hoeken. Hier haal je een ketting of elastisch koord doorheen, waarna je het gemakkelijk bevestigt aan een hek of paal. 

  Bij waterdichte schaduwdoeken raden wij aan om deze schuin op te hangen. Ga hierbij uit van een schuine afloop van minimaal 30 graden. Zo verzamelt het water zich niet in het doek, maar loopt het er vanzelf van af. 

  Hier vind je een uitgebreide beschrijving van de montage van een schaduwdoek. 

  Waterdicht schaduwdoek bestellen

  Voor het bestellen van een waterdicht schaduwdoek ben je bij Afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. De schaduwdoeken verkopen wij in verschillende vormen. 

  Naast schaduwdoek, ben je ook op de goede plek als je op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek, vrachtwagenzeil, doorzichtig zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heb je meer producten nodig voor je klus? Bekijk dan eens onze andere producten!