Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schaduwdoek driehoek

  Hoogste kwaliteit schaduwdoek (340gr) ontwikkeld voor thuis en professioneel gebruik. Denk daarbij aan horeca, strandtent, winkels, bedrijven, scholen en zorginstellingen. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Kleur

  Prijs

  -
  76 Producten

  Schaduwdoek driehoek 

  Juist tijdens warme zomerdagen is het een mooi moment om te genieten van je tuin of balkon. Echter is het in de hete zon soms echt te warm. Een parasol is vaak een dure aankoop en neemt veel ruimte in beslag. Een goed alternatief is dan een schaduwdoek. 

  Bij Afdekzeilwinkel.nl ben je aan het juiste adres voor je schaduwdoeken. Wij hebben schaduwdoeken in verschillende vormen in ons assortiment. Een driehoekig schaduwdoek is ideaal voor flexibel gebruik, omdat de montage eenvoudig is. 

  Wat is een schaduwdoek?

  Een schaduwdoek is een doek dat horizontaal in de tuin of op het terras wordt opgehangen om voor schaduw te zorgen. Hiermee beschermt een schaduwdoek, net als een parasol, goed tegen de zon. 

  We hebben verschillende schaduwdoeken in ons assortiment. Sommige schaduwdoeken zijn zelfs waterdicht, waardoor je ook bij lichte regen droog in de tuin zit. 

  Voordelen van een schaduwdoek

  Schaduwdoeken gebruik je vooral op warme, zomerse dagen. Deze doeken hang je gemakkelijk op zodat je in de schaduw zit en goed tegen de zon bent beschermd. Zo geniet je, ook tijdens de heetste dagen van het jaar, optimaal van je tuin of balkon. 

  Waarom zou je voor een schaduwdoek moeten kiezen in plaats van een parasol? Een schaduwdoek heeft een aantal voordelen ten opzichte van de parasol:

  • Een schaduwdoek is makkelijker te monteren dan een parasol. 
  • Een schaduwdoek neemt geen ruimte in op de grond, terwijl een parasolvoet dat wel doet. 
  • Een schaduwdoek laat je het gehele jaar hangen. Een parasol kan wegwaaien. 
  • Een schaduwdoek is betaalbaarder dan een parasol, maar biedt wel dezelfde voordelen. 

  Driehoekig schaduwdoek bestellen bij afdekzeilwinkel.nl

  Bij Afdekzeilwinkel.nl kun je schaduwdoeken in verschillende vormen bestellen, zoals de rechthoek, vierkant en driehoek. 

  Het driehoek schaduwdoek is één van onze meest populaire vormen. Deze vorm is namelijk voor bijna elke tuin of terras geschikt. Met een driehoekig schaduwdoek creëer je snel een heerlijke schaduwplek in de tuin of op het terras. De driehoekige vorm is 't makkelijkst te monteren. Ook verhang je dit doek eenvoudig als je één van de hoeken liever op een andere plek hangt. 

  Een ander voordeel van het driehoek schaduwdoek is op decoratief vlak. Een schaduwdoek in driehoekige vorm geeft een sfeervol en speels effect in de tuin. Niet alleen functioneel tijdens warme dagen; ook voor feestjes in de tuin zijn de doeken uiterst geschikt. 

  Weet je niet zeker of een driehoekig schaduwdoek de juiste vorm voor je tuin is? We hebben ook alternatieven in ons assortiment. Een rechthoekig schaduwdoek is bijvoorbeeld meer geschikt voor een smalle, diepe tuin. Voor vierkante tuinen kan een vierkant schaduwdoek een uitkomst zijn. Deze schaduwdoeken geven in dit soort tuinen meer schaduw, omdat de hoeken niet afgesneden zijn. Als je soms schaduw en soms zon in de tuin of op het terras wilt, dan is een harmonica schaduwdoek de oplossing. Dit schaduwdoek is beweegbaar. 

  Driehoekig schaduwdoek kiezen

  Is een driehoekig schaduwdoek de beste keuze voor je tuin of terras? Dan hoef je alleen nog een juiste maat uit te kiezen. Bij Afdekzeilwinkel.nl hebben we driehoekige schaduwdoeken in verschillende standaardmaten in het assortiment: van kleine balkons tot ruime tuinen. Per product zie je voor welke maat tuin of balkon deze geschikt is. 

  Bepaal nu welke vorm je wilt. Onze driehoekige schaduwdoeken hebben we in twee vormen. De gelijkzijdige driehoek bestaat uit een schaduwdoek van drie zijden met gelijke lengtes. De ongelijkzijdige driehoek is iets speelser. Deze bestaat uit twee gelijke zijden, en één zijde met een andere lengte. Dit kan ook een betere optie zijn als je schaduw in een lang, smal stuk wilt creëren. 

  Hebben wij geen juiste maat in het assortiment? Laat dan het schaduwdoek op maat maken. Hier lees je meer over onze schaduwdoeken op maat

  Driehoekig schaduwdoek bevestigen

  Een groot voordeel van het driehoekig schaduwdoek is dat je deze gemakkelijk bevestigt. De drie hoeken zijn voorzien van een bevestigingsring. Door deze ringen haal je een haak en/of ketting die je vervolgens vastmaakt aan de schutting, muur of boom. 

  Toch iets meer hulp nodig? Hier vind je een uitgebreide uitleg over het bevestigen van een schaduwdoek. 

  Driehoek schaduwdoek bestellen

  Voor het bestellen van een schaduwdoek ben je bij Afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. De schaduwdoeken verkopen wij in verschillende vormen. 

  Alle artikelen zijn op voorraad. Je bestelling verzenden wij dus direct vanuit ons eigen magazijn in Uden met PostNL. Wil je liever afhalen? Na het maken van een afspraak ben je van harte welkom.

  Naast schaduwdoek, ben je ook op de goede plek als je op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek, vrachtwagenzeil, doorzichtig zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heb je meer producten nodig voor uw klus? Bekijk dan eens onze andere producten!