Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Prym drukknopen

  Prym produceert al sinds 1903 drukknopen. Dat zegt genoeg. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  2 Producten
  10x Drukknopen Prym 15mm
  Op voorraad
  €10,99

    Drukknopen van Prym bevestigt u met een hamer en een stans waardoor de drukknoop zich vast klemt. 

    Bij afdekzeilwinkel.nl bent u aan het juiste adres voor allerlei producten die ook maar iets met afdekzeilen te maken. Ook accessoires zoals Prym drukknopen bijvoorbeeld. Wij hebben een groot assortiment en versturen vanuit ons magazijn in Uden. 

    Voordelen drukknopen

    Met een Prym drukknoop kunt u eenvoudig, zonder te naaien, een knoop aan een product vastmaken, bijvoorbeeld om een zeil af te sluiten of een knoop van een kledingstuk te vervangen. Drukknopen zijn gemaakt van metalen en hebben hierdoor een lange levensduur. 

    Een drukknoop bestaat uit twee delen, welke u aan elkaar kunt klikken. De zichtbare kant van de bovenste knoop bestaat vaak uit een sierknoop. Deze ziet er dus netjes afgewerkt uit. 

    Prym drukknopen zijn, zoals de naam al verklapt, van het A-merk Prym uit Duitslans. Prym levert sinds 1903 enkel producten van topkwaliteit, welke zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen. Producten van Prym zijn beschermd tegen corrosie en kunnen hierdoor lang meegaan, of u de knopen nu gebruikt voor uw favoriete jeans of op de camping. 

    Prym drukknopen bevestigen

    Veel van onze klanten gebruiken de drukknopen van Prym op de camping (in het tentzeil), op het water (voor de bootkap en boothoes) en in en om het huis (voor bijvoorbeeld de bakfiets of kleding). Zoals u misschien al merkt, is een drukknoop voor vrijwel elke toepassing geschikt. 

    Bij elke levering van een Prym drukknoop pakketje, vindt u een doe-het-zelf pakket. Hierin vindt u de boven- en onderkant van de drukknoop, een tang en de holpijp. 

    Allereerst maakt u met de holpijp een gat in het zeildoek. Dit doet u door een stevige ondergrond te zoeken, de holpijp stevig vast te houden en vervolgens een harde klap op de bovenkant te geven. Nu heeft u de eerste stap volbracht: in het zeildoek vindt u een gaaf gat. 

    Vervolgens bevestigt u met de bijgeleverde tang de twee delen van de drukknoop aan elkaar vast. Deze twee delen passen op elkaar, en bestaan uit een ring en tegenring. U monteert beide ringen op het gat en slaat met de bovenkant van de hamer op de tang. 

    Even testen of de knopen goed in elkaar passen, en u bent klaar. 

    Soorten Prym drukknopen

    Wij hebben verschillende soorten Prym drukknopen in ons assortiment.

    U kunt een Prym drukknoop zelf gemakkelijk bevestigen met de doe-het-zelf blisterverpakkingen. Hierin zit alles wat u nodig heeft om de drukknopen te monteren. U heeft alleen een hamer nodig. Ervan uitgaande dat u vast wel een hamer in huis heeft liggen, hoeft u geen extra gereedschappen te kopen. Anders hebben we natuurlijk een terugslagvrije hamer in ons assortiment.

    Daarnaast verkopen we de drukknopen ook los. Deze worden door de professional gebruikt. Ze zijn onderverdeeld in de drukknoop kop A + B en de drukknoop ontvanger C + D. Voor montage heb je apart gereedschap nodig met een hamer.  

    Prym drukknopen bestellen 

    Voor het bestellen van een drukknopen van het merk Prym bent u bij afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. Wij versturen onze drukknopen vanuit ons eigen magazijn in Uden. Hierdoor hebben wij de volledige controle over een snelle en verzorgde levering met PostNL.

    U mag ook bij ons magazijn langskomen om de verschillende knopen even te bekijken, of om de bestelling af te halen. Mail van tevoren even, zodat we zeker weten dat één van onze experts u te woord kan staan. 

    Naast onze drukknopen van Prym, bent u ook op de goede plek als u op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek op rol, vrachtwagenzeil, transparant zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heeft u meer producten nodig voor uw klus? Bekijk dan eens onze andere producten!