Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Intex afdekzeil

  Alle Intex afdekzeilen voor gebruik in de de winter en zomer. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  13 Producten
  Intex Frame Pool 366cm Rond Zwembad Afdekzeil
  Niet op voorraad
  €14,95

    Intex afdekzeil 

    Heb je een Intex zwembad in de tuin staan, dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van schoon water. Een is onmisbaar. Het is namelijk een werk om het water te verversen, maar daarnaast kost het ook veel geld. Het is daarom van belang om het water zo goed mogelijk te beschermen tegen vuiligheid. Je kunt dit doen door gebruik te maken van een filter en chloortabletten. Toch is het ook belangrijk om gebruik te maken van een afdekzeil zwembad. Door gebruik te maken van een Intex afdekzeil voorkom je namelijk dat bladeren en bloemenbloesem in je water terecht komen. Daarnaast voorkom je insecten in het water, wat natuurlijk niet erg hygiënisch is in je zwembadwater. 

    Waarom kiezen voor een Intex afdekzeil? 

    Een afdekzeil is erg belangrijk om de kwaliteit van het water hoog te houden. Je water blijft niet alleen schoner, ook zorg je ervoor dat bacteriën minder kans krijgen om te groeien in het water. Vuiligheid in het water kan namelijk zorgen voor algen in het zwemwater. Dit wil je natuurlijk voorkomen als je een mooi zwembad in de tuin hebt staan. Een afdekzeil zwembad Intex is daarom ook een echte must voor je Intex zwembad. 

    Een Intex afdekzeil zorgt er niet alleen voor dat vuil minder snel de kans krijgt om in het water te belanden, het zorgt er ook voor dat het zwembadwater minder snel afkoelt door de verdamping van het water. Wil je het water op een energiezuinige manier verwarmen? Dan kun je ook kiezen voor de Intex Solar Cover. Laatstgenoemde cover zorgt ervoor dat het zwembad overdag verwarmd wordt door middel van een noppenfolie. In de avond kun je er dan voor kiezen om gebruik te maken van een afdekzeil. De gangbaarste maat voor een Intex afdekzeil is de Intex zwembad afdekzeil 300 x 200 en de Afdekzeil zwembad 366 rond. Ondanks dat dit de gangbaarste maten zijn, beschikken we in onze winkel ook over vele andere Intex afdekzeil maten.  

    Een Intex afdekzeil gebruiken voor je Intex zwembad

    Heb je een Intex zwembad in de tuin en maak je er even geen gebruik van? In dit geval is het belangrijk om je zwembad af te dekken met een Intex afdekzeil. Intex heeft voor vrijwel al hun zwembaden een Intex afdekzeil beschikbaar. Deze afdekzeilen hebben een perfecte pasvorm op de Intex zwembaden. Hierdoor bescherm je het water van je zwembad optimaal tegen vuil en bacteriën. 

    Een Afdekzeil zwembad Intex is speciaal ontwikkeld met kleine gaatjes. De kleine gaatjes in het afdekzeil zorgen ervoor dat het water muf wordt of verstikt raakt. Daarnaast zorgen de kleine gaatjes ervoor dat regenwater niet op het zeil blijft liggen. Het regenwater komt door de kleine gaatjes terecht in het zwembadwater van je Intex zwembad. 

    Een Intex afdekzeil combineren met een Intex Solar cover 

    Wil je genieten van schoon water, maar ook van natuurlijk verwarmd water? Dan is het een aanrader om je Intex afdekzeil te combineren met een Intex Solar Cover. Een Intex Solar Cover is een cover wat warmte van de zon afgeeft aan het water. De speciale noppenfolie van de cover drijft bovenop het water. Doordat de cover direct in contact staat met het water, verwarmt het op een natuurlijke manier het zwembadwater. Doordat de Intex Solar cover niet over de randen van het zwembad gespannen zit, is het niet ideaal om je zwembad mee af te dekken. 

    Wil je genieten van warm water in je zwembad, maar ook je zwembad beschermen tegen vuil? Dan kun je het standaard Intex afdekzeil combineren met een Intex Solar cover. Je maakt tijdens de zonuren gebruik van het Intex Solar cover, terwijl je in de avond het zwembad afdekt met een standaard Intex afdekzeil. Op deze manier kun je genieten van de voordelen van beide producten. 

    Waarom kiezen voor een Intex afdekzeil? 

    Een Intex afdekzeil is ideaal voor de de consument welke beschikt over een Intex zwembad. De voordelen van een Intex afdekzeil zijn: 

    • Het Intex afdekzeil voorkomt dat er vuil in je zwembadwater waait. Hierdoor voorkom je bladeren, insecten of andere viezigheid in je zwembadwater. 
    • Een Intex afdekzeil heeft een ideale pasvorm voor een Intex zwembad. De pasvorm van de Intex afdekzeilen hebben een overhang van dertig cm. 
    • Een Intex afdekzeil zorgt ervoor dat de warmte van het water langer wordt vastgehouden. Dit komt doordat het afdekzeil de verdamping kan vertragen. 
    • Een Intex afdekzeil beschikt over minuscule gaatjes. Deze gaatjes zorgen ervoor dat verstikking van het water voorkomen wordt. Daarnaast zorgen deze gaatjes ervoor dat regenwater niet blijft liggen op het zeil. 

    Wanneer je kiest voor een Intex Solar Cover, dan is het natuurlijk belangrijk dat je kiest voor de juiste maat.