Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Retourneren

  Wil je een bestelling terug sturen? Geen probleem. Je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling te bekijken en te beoordelen. Wij vergoeden de retourkosten niet.

  Met dit retourformulier hebben we alle informatie om jouw retour snel terug te betalen. Dit formulier is niet verplicht. Zorg er in ieder geval voor dat wij weten van wie het pakket is.

  Retouradres

  Afdekzeilwinkel
  Tav Retouren
  Oostwijk 11-B
  5406 XT Uden
  Nederland

  Retourneer je bestelling in 6 eenvoudige stappen:

  1. Verpak het product goed in de originele of een andere doos.
  2. Voeg het retourformulier toe in de doos of schrijf een brief met in ieder geval de informatie: adresgegevens en mailadres. Het ordernummer toevoegen is niet verplicht, maar indien het ordernummer ontbreekt kan de verwerking van de retourzending langer duren.
  3. Stuur het pakket met een pakketdienst naar ons toe. Deze kosten vergoeden wij niet. Bewaar het verzendbewijs met de track&trace!
  4. Je ontvangt van ons geen ontvangstbevestiging bij aankomst.
  5. Binnen 14 werkdagen (meestal eerder) verwerken wij de retour en ontvang je in de mail een creditfactuur.
  6. Het bedrag op de creditfactuur ontvang je binnen 2 werkdagen via Mollie Payments terug op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

  De meest gestelde vragen over retourneren:

  Moet ik de retour eerst aanmelden?

  Dat is niet verplicht. Het maakt het ons wel een stuk makkelijk en de retour is daarom veel sneller verwerkt omdat we alle informatie al van je hebben ontvangen.

  Welke kosten zijn er verbonden aan een retour?

  De retourkosten vergoeden wij niet. Wij betalen de orderwaarde aan je terug.

  Hoe en wanneer wordt de retour terugbetaald?

  "Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd."

  Wat is het herroepingsrecht?

  De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Wat zijn de gevolgen van de herroeping?

  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.

  Wat zijn de gevolgen van waardevermindering?

  Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken en de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan.

  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.