Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Minax drukknopen kunststof

  Minax kunststof drukknopen zijn perfect bij bootzeilen, zwembadzeil of aanhangwagen. Nylon is zout- en chloorbestendig. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Kleur

  Prijs

  -
  9 Producten

  Een kunststof drukknoop van Minax bevestigt u gemakkelijk zelf. De drukknoop heeft namelijk een schroefdraad. Hierdoor is de drukknoop en de tegenring in een handomdraai vast te draaien en weer los te draaien. U heeft enkel een holpijp 14mm nodig. Laten we die nou ook hebben in het assortiment. 

  Bij afdekzeilwinkel hebben wij verschillende soorten drukknopen in ons assortiment. Eén van de merken die wij verkopen, is Minax. Drukknopen van Minax worden voornamelijk gebruikt bij zout water en bij contact met chloor. 

  Voordelen

  Kunststof drukknopen van Minax zijn gemakkelijk te bevestigen, zijn demontabel, zeewater- en chloor bestendig, sterk en zonder dure gereedschappen te monteren. 

  Drukknopen bestaan uit twee zijden, die u aan elkaar kunt klikken. U monteert de drukknopen gemakkelijk zelf. De drukknoop en tegenring hebben namelijk een draad, waardoor deze met een handomdraai vast te draaien zijn. Het enige wat u nodig heeft, is een holpijp van 14 mm

  De Minax drukknopen zijn van nylon kunststof. Om deze reden worden deze drukknopen voornamelijk gebruikt bij zout water. Het zoute zeewater tast het nylon namelijk niet aan, in tegenstelling tot drukknopen van veel andere materialen. Daarnaast kan nylon ook worden gebruikt bij water met chloor zoals bij het zwembad of jacuzzi.

  Minax drukknopen zijn van het A-merk Minax. Minax is een merk dat veel wordt gebruikt in de watersport, vanwege het gebruik van de materialen. Minax staat erom bekend eenvoudig te werken en goed bestand te zijn tegen weer en wind. 

  Minax drukknoop bevestigen

  Minax drukknopen kunt u eenvoudig, zonder al te veel gereedschappen, aan uw zeil of doek monteren. Het enige wat u nodig heeft, is een holpijp van 14 mm. De montage werkt vervolgens als volgt:

  • U maakt met de holpijp van 14 mm - dit is de grootte van het gat waar u de knop later in draait - een gat in het doek. Zorg ervoor dat u dit doet op een vaste ondergrond anders heb je geen goede terugslag en snijd de holpijp niet netjes door het doek.  
  • Vervolgens draait u de drukknoop en tegenring aan elkaar vast.
  • Even testen of de knopen goed in elkaar passen, en klaar is kees.

  Soorten Minax drukknopen

  Er zijn verschillende soorten Minax drukknopen. De drukknoop bestaat uit 2 onderdelen. Het bovenste deel noemen we de kop. Het onderste deel noemen we de ontvanger. Deze worden los van elkaar verkocht en kun je de ideale combinatie maken. 

  De kop bevestig je in het zeildoek. De ontvanger is leverbaar in de volgende 3 uitvoeringen.

  1. Doek op doek om twee doeken met elkaar te verbinden.
  2. Hout- of polyesterschroef om het zeildoek te bevestigen op je boot of veranda.
  3. Bout en moer om het zeildoek te bevestigen aan plaatmateriaal zoals een stalen boot of metalen kolommen voor de veranda. 

  Minax drukknopen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit, blauw en crème. Alle soorten zijn qua gebruik precies hetzelfde. De enige afweging die u hoeft te maken, gaat om uw persoonlijke voorkeur voor de kleur. 

  Minax kunststof drukknopen bestellen 

  Voor het bestellen van drukknopen van het merk Minax bent u bij afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. Wij versturen onze drukknopen vanuit ons eigen magazijn in Uden. Hierdoor hebben wij de volledige controle over een snelle en verzorgde levering met PostNL.

  Bij ons in het magazijn kunt u ook langskomen om de verschillende Minax producten te bekijken, of om de bestelling af te halen. Mail van tevoren even, zodat we zeker weten dat één van onze experts u te woord kan staan. 

  Naast onze drukknopen van Minax, bent u ook op de goede plek als u op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek op rol, vrachtwagenzeil, transparant zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heeft u meer producten nodig voor uw klus? Bekijk dan eens onze andere producten!