Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Zwaar PVC Vrachtwagenzeil 900gr

  Vrachtwagenzeil van PVC heeft een gewicht van 900gr/m2 en is bedoeld voor langdurig permanent buitengebruik of de wat zwaardere toepassingen. Let op, vrachtwagenzeil is 900gr of zwaarder! Lees volledige beschrijving

  Merken

  Kleur

  Extra opties

  Rolbreedte

  Gewicht (gr/m2)

  Prijs

  -
  11 Producten

  Vrachtwagenzeil PVC van de rol per meter in 900 gram p/m2 kopen

  Let op: PVC vrachtwagenzeil is 900 grams of zwaarder. Ben je op zoek naar een stevig PVC dekzeil voor de wat zwaardere toepassingen? Dan kun je bij ons vrachtwagenzeil kopen. Meer weten over vrachtwagenzeil? Wij leggen het u uit.

  Wat is PVC vrachtwagenzeil?

  Vrachtwagenzeil is een andere naam voor PVC zeildoek omdat we dit kennen van de oplegger van een vrachtwagen. De kwaliteit die voor dit zeil gebruikt wordt is 900 grams per m2. Daarom noemen we de 900 grams variant vrachtwagenzeil. Het polyester weefsel dat als kern gebruikt wordt zorgt voor een gigantische stevigheid. Je kunt dit dekzeil dan ook niet scheuren en het rafelt niet.
  De laag PVC aan de binnen- en buitenkant maakt dit dekzeil 100% waterdicht. Viezigheid hecht niet snel door het hoogglans laminaat aan de buitenzijde. Schoonmaken is ook geen probleem. Aan de binnenzijde is het afdekzeil gelakt. Als laatste zorgt de uv-coating ervoor dat je lang plezier kunt hebben ook al ligt deze het hele jaar in de zon. 

  Wanneer kies je voor 900 gram/m2 afdekzeil?

  Ben je op zoek naar een afdekzeil om het hele jaar door buiten te gebruiken? Dit kan zijn om bijvoorbeeld brandhout, caravan of tuinmeubelen af te dekken. Als dakbedekking van een schuur of verandazeil is dit ook een goede keus. Heeft het zeildoek zware lasten te verdragen zoals een het zeildoek voor een aanhangwagen huif, winterkleed voor je boot of agrarische/industriële toepassingen? Kies dan de 900 gram p/m2 variant. Het is een stevig zeildoek dat toch soepel en hanteerbaar blijft. Liever een lichter zeildoek dat wat soepeler is? Bekijk dan onze lichtere PVC zeildoek /dekzeil.

  Plus- en minpunten PVC vrachtwagenzeil

  + PVC Vrachtwagenzeil is nog beter bestand tegen weersinvloeden. Denk maar zo, een trailerzeil moet bestand zijn tegen rondvliegende steentjes, takken bij het manoeuvreren, kilo's sneeuw, hagel en windvlagen. 
  + Vrachtwagenzeil heeft een dikker polyester weefsel als kern en is dichter op elkaar gevlochten
  + Het glans-laminaat hecht vuil minder snel en maak je het gemakkelijk schoon.
  + De UV-beschermlaag houd de kleur mooi en zorgt voor een lange levensduur.
  + 100% waterdicht
  -  Vrachtwagenzeil is zwaarder maar ook stugger dan lichtere PVC zeil. 
  -  Vrachtwagenzeil is minder goed te vouwen tot een klein pakket dus.

  Kortom, ben je op zoek naar een oerdegelijk dekzeil dat in zware omstandigheden 100% waterdicht moet zijn én voor langere tijd, kies dan voor een vrachtwagenzeil. Vaak is vrachtwagenzeil het meest praktisch bij permanente oplossingen zoals afdekzeil voor dak, huif en overkapping omdat het wat stugger is en minder goed te vouwen. 

  Zelf een PVC dekzeil op maat maken zonder zeilmakerij

  Vrachtwagenzeil is gemakkelijk te bewerken waardoor je geen zeilmakerij nodig hebt om een dekzeil op maat te maken. Al is het niet te scheuren kan het wel gesneden of geknipt worden. De vorm en afmeting kun je zo zelf bepalen. Om randen te verstevigen en delen aan elkaar maken gebruik je PVC lijm. De lijm van Saba raden wij aan en hebben wij zelf getest. Dit is contactlijm dus zal je beide zijdes moeten lijmen, even laten drogen en goed tegen elkaar drukken. De lijm kun je vinden onder SABA Contact 70T PVC lijm. Voor het bevestigen van het dekzeil hebben wij veel mogelijkheden die je onder toebehoren kunt vinden. Denk daarbij aan tourniquets (draaiers), zeilringen, drukknopen, keder en pees of kwik clips. Ben je van plan om zelf een verandazeil te maken? Dan kun je er ook een transparant PVC raamzeil in lijmen. 

  PVC Vrachtwagenzeil kopen

  Je kunt het PVC vrachtwagenzeil kopen per strekkende meter of per volle rol bestellen. Bij het product staat altijd wat de rolbreedte is. Dan kun je daarna voor het aantal meters kiezen. Wil je graag een zeildoek van 6 meter lang, kies dan voor een aantal van 6. Je ontvangt dan een zeildoek van 6 meter en geen 6 losse stukjes van 1 meter. Het zeildoek wordt vervolgens opgevouwen verstuurd. 

  Restvoorraden 25% korting en vrachtwagenzeil gebruikt

  Doordat wij per meter verkopen hebben wij altijd tientallen aangesneden rollen. Dit kunnen stukken zijn van 1,5 tot 30 meter. Deze laatste meters verkopen wij met 25% korting. Ook restvoorraden volle rollen en partijen verkopen wij in de categorie PVC dekzeil 25% korting.
  Op aanvraag kunnen wij ook vrachtwagenzeil gebruikt leveren, al hebben wij deze niet standaard op voorraad. Gebruikte vrachtwagenzeilen kunnen wel beschadigd zijn. Onze 2e keus vrachtwagenzeilen zijn ook voor een goede prijs, maar nieuw van de rol. Deze zeildoeken zijn alleen vies geworden in ons magazijn of hebben hier krassen opgelopen of hebben een kleurverschil.

  Advies?

  Wil je advies of ondanks deze informatie nog meer weten over vrachtwagenzeil? Bel even met Paul via +31413287001 of mail via [email protected]