Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Balkonscherm doorzichtig

  Uit de wind, met uitzicht. Pvc balkondoek om te gebruiken om windvrij te genieten. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  6 Producten

  Een balkonscherm doorzichtig gebruik je op je balkon als je windvrij wilt zitten maar toch wilt genieten van het uitzicht. Privacy is van minder van belang bij een doorzichtig balkondoek. 

  Balkonscherm doorzichtig

  Het balkonscherm doorzichtig is 80 of 90cm hoog, afhankelijk van je balkon. Het doek is 2mm dik. Dit lijkt misschien dun maar dit is erg dik. Deze dikte maakt het mogelijk dat het doek stug hangt waardoor glinsteringen minder worden waardoor het uitzicht optimaal blijft. Dunner doorzichtig zeil voor je balkon zou je kunnen overwegen, al hangt dit minder strak dan deze dikke variant. Het scherm is gemaakt uit pvc dat uiteraard geschikt is voor buitengebruik.  

  Het bevestigen van balkondoek

  Doorzichtig balkondoek kun je op twee manieren bevestigen.

  1. Rijg het doorzichtig balkondoek door de spijlen van het balkon. Zo heeft de wind geen grip op het doek omdat het balkondoek ondersteund wordt. Stel je wilt het doek strak trekken tussen de spijlen of wat hoger dan kun je zeilringen 12mm op 4cm uit de rand monteren. Bestel een extra 12mm holpijp erbij, omdat je anders niet door het dikke materiaal komt met de basic tool.
  2. Monteer eenvoudig zeilringen 12mm 4cm uit de rand in het doek (bestel een extra holpijp 12mm bij ivm dikte van het doek) en hang op met spanner elastiek of kabelbinders. Heb je een naaimachine en wil je het helemaal netjes afwerken? Kies dan voor een keperband. Dit mag, maar hoeft niet. Het 2mm dik doorzichtig zeildoek is sterk genoeg om direct zeilringen te monteren.

  Balkonscherm doorzichtig bestellen

  Je besteld het balkonscherm in een doorzichtige variant per stuk. De breedte is 80 of 90cm breed, de lengte altijd 5 meter. Rijg het tussen de spijlen van het balkon of hang op met zeilringen. Vandaag besteld? Direct verzonden uit ons eigen magazijn in Uden. Afhalen? Geen probleem. Maar even een afhaal-afspraak.