Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Rechthoekig zwembad afdekzeil

  Houd je rechthoekige zwembad schoon en bespaar op chemicaliën met een afdekzeil voor uw zwembad rechthoekig van afdekzeilwinkel.nl. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  13 Producten

  Afdekzeil zwembad rechthoek

  Heb je een rechthoekig zwembad van Intex of Bestway in de tuin en wil je deze beschermen tegen vuil? In dit geval is een afdekzeil een echte must have voor jou. Een afdekzeil zwembad rechthoek zorgt er namelijk voor dat je jouw zwembad goed schoon kan houden. Je beschermt hierdoor de kwaliteit van het water, maar je zorgt er ook voor dat er geen vuiligheid in het water kan belanden. Wanneer je een heerlijke duik neemt in het water, dan wil je natuurlijk niet omringd worden door bladeren of dode insecten. Dit is natuurlijk niet erg smakelijk, maar daarnaast gaat hiermee de kwaliteit van het water ook hard achteruit. Vies water verhoogt namelijk het risico op algenvorming enorm. Een afdekzeil voor je zwembad is dus erg belangrijk. 

  Een all season afdekzeil voor je rechthoekig zwembad

  Een afdekzeil is zeil wat je gebruikt voor het tegengaan van vuil. Dit geldt natuurlijk niet alleen in de zomermaanden. Wanneer je een klein plastic zwembadje hebt, dan gebruik je hem inderdaad waarschijnlijk alleen in de zomermaanden. Wanneer je over een ingebouwd zwembad of een houten zwembad beschikt, dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je het water niet zomaar kan verversen. Hierdoor is het belangrijk dat je het water in alle seizoenen beschermd tegen vuiligheid.

  De afdekzeilen voor een rechthoek zwembad zijn geschikt voor alle seizoenen. De meest gebruikte variant is het afdekzeil zwembad 200x300. Als je specifiek op zoekt bent naar het merk Intex kies je voor de Intex afdekzeil 300 x 200. Hierdoor kun je jouw zwembadwater beschermen tegen bladeren en andere vuiltjes in de zomer, herfst, winter en lente. Wanneer je jouw water wil beschermen tegen vuil, dan is het natuurlijk belangrijk dat je een afdekzeil koop met de juiste afmetingen. Een te klein afdekzeil beschermt vanzelfsprekend niet tegen vuil, maar wist je dat een te groot afdekzeil ook zijn effectiviteit verliest? Een te groot afdekzeil sluit namelijk niet goed aan waardoor bladeren er tijdens wind alsnog onderdoor kunnen komen. Meet dus vooraf goed welke maat je nodig hebt voor je zwembad. 

  Afdekzeil zwembad rechthoek

  Na je aankoop van een afdekzeil hoef je niet meer bang te zijn dat het vuil beland in je zwembad. De kwalitatieve afdekzeilen in ons assortiment zorgen er namelijk voor dat je veel minder tijd hoeft te steken in het schoonmaken van je zwembad. Je hoeft niet meer dagelijks met je schepnetje in de weer omdat het vuil geen kans heeft om in het water te belanden. 

  Niet alleen jij hebt minder werk aan het schoonmaken van je zwembad, ook je filter heeft het minder zwaar. Hoe meer vuil er namelijk in het water zit, hoe harder je filter moet werken om het water schoon te houden. 

  Het schoonhouden van het water is natuurlijk niet alleen belangrijk om bladeren, insecten en andere vuiligheden van het water te weren. Een afdekzeil zorgt er namelijk ook voor dat de waterwaardes goed blijven. Een slechte waterwaarde is namelijk erg slecht voor je gezondheid en tevens ook erg lastig om uit het water te verwijderen. Een slechte waterkwaliteit kan schadelijk zijn voor je gezondheid en ook gezondheidsklachten opleveren. Het schoonhouden van je water is dus erg belangrijk. 

  Een afdekzeil voor je zwembad rechthoek kopen

  Heb je een rechthoekig zwembad in de achtertuin staan, dan helpen we je graag om het perfecte afdekzeil voor je zwembad rechthoek te kopen. Het is natuurlijk afhankelijk van je zwembad welk afdekzeil perfect past bij je zwembad. Een plastic zwembad heeft namelijk een ander afdekzeil nodig als een ingebouwd zwembad of een houten zwembad. Het formaat is namelijk geheel anders en de constructie van het zwembad is natuurlijk ook niet direct te vergelijken. 

  Wanneer je een afdekzeil zwembad rechthoek wilt kopen, dan is het natuurlijk belangrijk om vooraf de afmetingen goed te checken. Door de juiste maat van je zwembad te weten kun je namelijk op zoek gaan naar een afdekzeil met de perfecte pasvorm. Je hoeft geen extra centimeters te berekenen bij je zoektocht naar een afdekzeil. Het afdekzeil is namelijk standaard groter dan je zwembad. Hierdoor kun je het afdekzeil van je zwembad rechthoek gemakkelijk over je zwembad spannen. 

  De afmetingen van de afdekzeilen staan goed aangegeven en weergegeven op de pagina. Hierdoor kun je gemakkelijk het perfecte afdekzeil vinden voor je zwembad rechthoek. 

  De kwaliteit van het afdekzeil zwembad rechthoek 

  Wanneer je kiest voor een afdekzeil voor je zwembad rechthoek, dan wil je natuurlijk een afdekzeil met een hoge kwaliteit. Onze afdekzeilen worden allen gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor wij 100% achter de kwaliteit van onze producten staan. Natuurlijk wilt dit niet zeggen dat alle afdekzeilen zwembad rechthoek van dezelfde kwaliteit zijn. Elk afdekzeil heeft natuurlijk zijn eigen kwaliteit. 

  Wil je weten welke kwaliteit je gekozen afdekzeil zwembad rechthoek heeft? Dan kun je kijken naar het gewicht van het afdekzeil. Hoe zwaarder het afdekzeil is, hoe steviger het dekzeil is voor je zwembad. Een standaard afdekzeil is ongeveer 180 g/m² terwijl een winterzeil standaard beschikt over 550 g/m². Een wintermodel is dus een stuk steviger dan het standaard afdekzeil voor je rechthoekige zwembad.