Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bouwhekzeil

  Bouwhekzeil wat gebruikt kan worden voor standaard bouwhekken in 3 kleuren en vlamvertragend. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Extra opties

  Kleur

  Gewicht (gr/m2)

  Prijs

  -
  4 Producten

  Bent u bezig met een bouwproject, en wilt u niet dat iedereen zomaar naar binnen kan kijken? Of organiseert u een evenement in de buitenlucht, dat niet voor iedereen toegankelijk is? Dan kan een hekzeil een uitkomst zijn. 

  Een hekzeil is een zeil dat u aan een hek kunt bevestigen, zodat u - zonder dat anderen kunnen gluren of u verstoren - rustig kunt doorwerken. Door de hekken als het ware te bekleden met het zeil, kan niemand het terrein betreden of naar binnen kijken. Is dit een uitkomst voor uw project? Voor uw bouwhekzeilen bent u bij afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. Bij afdekzeilwinkel.nl hebben wij allerlei producten in ons assortiment die iets met zeilen te maken hebben. 

  Voordelen bouwhekhekzeil

  Aan het gebruik van een bouwhekzeil zitten een aantal voordelen. Ten eerste vermijdt u het zicht van nieuwsgierige omstanders. Dit kan voordelig zijn bij een bouwproject, waarbij u niet wilt dat iedereen het kan bekijken. Ook bij festivals of andere evenementen in de buitenlucht worden bouwhekzeilen vaak gebruikt. Op deze manier kunnen ongenodigden het terrein niet op of bekijken. 

  Daarnaast kunt u hekzeilen gebruiken als bescherming tegen wind en regeninval. Makkelijk op de bouwplaats, bijvoorbeeld. 

  Tot slot worden bouwhekzeilen op bouwplaatsen veel gebruikt ter bescherming. Op bouwplaatsen liggen vaak veel dure gereedschappen. Door bouwhekzeilen kunnen omstanders deze materialen niet zien, waardoor de kans op diefstal zo klein mogelijk wordt. 

  Bouwhekzeilen gebruiken

  Wij leveren bouwhekzeilen in de kleuren groen, wit en zwart. De hekzeilen zijn 150 gram per m2, schimmel- en rotvrij en uv-bestendig. U kunt, als u het hekzeil constant buiten om een hek laat zitten, het zeil zo’n 12 maanden gebruiken. 

  Het zeil is rondom omgezoomd met een sterk pp koord, welke is verwerkt in de zoom. Rondom de zoom vindt u elke 50 cm een 12 mm aluminium zeilring. Deze kunt u, metelastieken spanners of kabelbinders, eenvoudig spannen. 

  Wij raden aan om de dekzeilen tegen de wind in op te hangen. Zo drukt de wind het dekzeil in het bouwhek, en vangt het hekzeil zelf minder wind op. 

  Hekzeil vlamvertragend 

  Vaak wordt door de brandweer en gemeente hekzeilen in een vlamvertragende variant gevraagd. Dit is meestal op openbare locaties als festivals, winkelcentra of zorginstellingen. Hekzeil vlamvertragend heeft het certificaat DIN 4102 B1 m2 en zijn ISO 13937-1 gecertificeerd.

  Hekzeilen bestellen 

  Voor het bestellen van een hekzeilen bent u bij afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. Wij versturen onze bouwhekzeilen vanuit ons eigen magazijn in Uden. Hierdoor hebben wij de volledige controle over een snelle en verzorgde levering met PostNL. Bestellingen die voor 16.00 gedaan zijn, doen wij vandaag nog op de post. 

  Woont u in de omgeving Uden? Dan mag u ook bij ons magazijn langskomen om de verschillende bouwhekzeilen even te bekijken, of om de bestelling af te halen. Bel van tevoren even, zodat we zeker weten dat één van onze experts u te woord kan staan. 

  Naast onze bouwhekzeilen, bent u ook op de goede plek als u op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek op rol, vrachtwagenzeil, transparant zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heeft u meer producten nodig voor uw klus? Bekijk dan eens onze andere producten!