Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bouwhekzeil

  Kwaliteit bouwhekzeilen speciaal op maat gemaakt voor standaard bouwhekken, standaard of vlamvertragend. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Extra opties

  Kleur

  Gewicht (gr/m2)

  Prijs

  -
  4 Producten

  Een bouwhekzeil is een zeil dat je aan een standaard bouwhek van 250x350 kunt bevestigen, denk bijvoorbeeld aan het bouwhek van Heras of Bekaert. Met zo'n bouwhekzeil creëer je privacy, een windscherm en zorgt het voor extra veiligheid. Je kunt een bouwhekzeil gebruiken op de bouwplaats, bij evenementen of zelfs tijdens een feestje.

  Voordelen van een bouwhekzeil

  Een bouwhekzeil past perfect op bouwhekken en je kunt het permanent bevestigen, zelfs tijdens transport of opslag. Het zeil houdt de wind tegen op de bouwplaats, wat niet alleen prettig is voor het personeel maar ook voor de verwerking van materialen. Daarnaast biedt het zeil privacy, bijvoorbeeld bij besloten evenementen. Bovendien zorgt een bouwhekzeil voor extra veiligheid doordat het het zicht van omstanders of verkeer beperkt. Op bouwplaatsen worden bouwhekzeilen gebruikt om kostbare gereedschappen aan het zicht te onttrekken, waardoor het risico op diefstal wordt verminderd.

  Wat is een bouwhekzeil?

  Bij Afdekzeilwinkel.nl bieden we bouwhekzeilen in de kleuren groen, wit en zwart. Deze zeilen wegen 150 gram per m2, zijn schimmel- en rotvrij, en uv-bestendig. Als je het bouwhekzeil constant buiten laat zitten, kun je het ongeveer 12 maanden gebruiken. Het zeil is rondom omgezoomd met een stevig pp-koord dat in de zoom is verwerkt. Om de 50 cm rondom de zoom vind je een 12 mm aluminium zeilring.

  Bouwhek zeil ophangen

  Je kunt het zeil eenvoudig opspannen met elastische spanners met haak of kabelbinders. We raden aan om het zeil tegen de windrichting in op te hangen, zodat de wind het zeil tegen het bouwhek drukt en het zeil zelf minder wind vangt. 

  Vlamvertragend bouwhekzeil volgens DIN 4102 B1 M2

  Vaak wordt er door de brandweer en gemeenten gevraagd om vlamvertragende bouwhekzeil, met name op openbare locaties zoals festivals, winkelcentra of zorginstellingen. Onze vlamvertragende bouwhekzeilen hebben het certificaat DIN 4102 B1 M2 en zijn ISO 13937-1 gecertificeerd.

  Hoe bestel je een bouwhekzeil?

  Als je een bouwhekzeil wilt bestellen, ben je bij Afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. We verzenden ze rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn in Uden, wat betekent dat we de volledige controle hebben over een snelle en zorgvuldige levering via PostNL. We verzenden dagelijks, dus je hoeft nooit lang te wachten. Wil je liever afhalen? Dat kan altijd, zonder afspraak. Ook voor andere afmetingen bouwzeilen of afdekzeilen ben je bij ons aan het juiste adres.