Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Zwembad tegels

  Zwembad tegels gebruik je bij wat ruwere ondergronden. Het voelt prettig aan de voeten, beschermd te liner en zorgt voor een scheiding tussen de grond en het water. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Zwembad tegels 

  Het comfort van je zwembad verhoog je met een goede zwembad ondergrond. Wanneer je de onderkant van je zwembad optimaal wilt beschermen tegen beschadigingen en schimmel, dan is zwembad tegels een echte aanrader. Door gebruik te maken van zwembad tegels bescherm je namelijk je zwembad optimaal. Als je op zoek bent naar een ondergrond voor je zwembad, dan heb je keuze uit verschillende soorten. Je kunt namelijk kiezen uit grondzeil, bodem- en wandvilt, ondertapijt en zwembad tegels. Elk zwembad heeft zijn eigen specifieke ondergrond nodig. Een veelvoorkomende keuze voor een ondergrond is hierbij de zwembad tegels. De zwembadtegels zijn gemakkelijk te installeren en zijn hierdoor een populaire keuze voor de zwembadbezitters. 

  Kiezen voor ondertegels zwembad 

  Wanneer je kiest voor zwembad tegels, dan kun je kiezen uit verschillende soorten zwembad tegels. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor zwembad foam tegels, dan kun je deze tegels gemakkelijk als puzzelstukken in elkaar laten vallen. Hierdoor is de installatie erg gemakkelijk en binnen een zeer korte tijd gepiept. Daarnaast zijn de foam ondertegels een ideale zachte ondervloer die een goede bescherming bieden aan je zwembad. Naast dat de foam tegels ideaal zijn voor de bescherming van het zwembad, zorgen ze ook nog eens voor een comfortabel gevoel tijdens het zwemmen. Doordat de foam tegels gemakkelijk in elkaar te puzzelen zijn, kost het je nauwelijks investering van geld en tijd. Je hoeft dus geen werklui over de vloer te ontvangen om je zwembadtegels te laten installeren. Dit is natuurlijk erg voordelig want je kunt de tegels al binnen een half uurtje bevestigen op de plek naar keuze. 

  De foam tegels zwembad zorgen ervoor dat de liner van het zwembad optimaal beschermd wordt tegen beschadigingen. Daarnaast bieden de foam zwembadtegels een goede bescherming tegen schimmelvorming onder het zwembad. De foam zwembad tegels zijn ideaal voor opzetzwembaden in de tuin. 

  Een zachte ondergrond voor het zwembad

  Wanneer je op zoek bent naar een zachte ondergrond voor je zwembad, dan zijn foam tegels zwembad een echte aanrader. Toch heb je ook zeker de keuze uit andere ondervloeren voor je zwembad. Je kunt namelijk ook kiezen voor een ondertapijt of een grondzeil. Ondanks de verschillende mogelijkheden zijn de foam ondertegels de meest gekozen zwembad tegels onder de zwembadgebruikers. 

  De foam tegels zijn natuurlijk niet voor niets heel erg populair. De foam zwembad tegels voelen namelijk erg comfortabel aan voor de gebruikers. Je kunt met de foam zwembad tegels een comfortabele en zachte ondergrond creëren, zonder scherpe randen. Op deze manier hoeven jij en de kinderen jezelf geen moment meer zorgen te maken om een teen te stoten tijdens het spetteren. 

  Bescherm je zwembad optimaal met zwembad tegels 

  Wil je jouw opzet zwembad optimaal beschermen tegen schimmels en beschadigingen, dan zijn foam zwembadtegels dus een echte aanrader. Deze zwembadtegels zijn gemaakt van Polyethyleen, wat ervoor zorgt dat schimmel geen kans krijgt onder de liner van het zwembad. Het voordeel hiervan is dat je niet alleen het zwembad beschermd tegen schimmels, maar je creëert ook een veilige ondergrond voor de kinderen. De foam tegels beschikken namelijk ook over een speciale anti-slip coating. Deze anti-slip coating zorgt ervoor dat de ondertegels zwembad glijpartijen voorkomen. 

  Het plaatsen van ondertegels zwembad

  Gelukkig is het plaatsen van zwembadtegels heel erg gemakkelijk. De foam tegels kun je namelijk gemakkelijk zelf bevestigingen onder je opzet zwembad. De zwembad tegels zijn gemakkelijk als puzzelstukjes in elkaar te bevestigen. Kies je ervoor om zwembad tegels onder je opzet zwembad te bevestigen, dan is het belangrijk om voldoende zwembad tegels te bestellen. Het is belangrijk om ruim voldoende tegels rondom en onder het zwembad te installeren. De anti slip coating zorgt er namelijk ook voor dat het ideaal is als ondergrond rondom het zwembad. Bedenk dus vooraf goed hoeveel verpakkingen je nodig hebt voor de ondergrond van je zwembad. Weet je niet precies hoeveel tegels je nodig hebt? Dan helpen wij je graag om dit te berekenen. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid zwembad tegels besteld voor je opzet zwembad. 

  Hoeveel zwembad tegels heb je nodig voor je zwembad? 

  Heb je ervoor gekozen om zwembad tegels te bevestigen onder je zwembad? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je niet te veel, maar ook niet te weinig zwembad tegels besteld. Wanneer je niet weet hoeveel zwembad tegels je nodig hebt voor je opzet zwembad, dan kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Onze medewerkers helpen je tijdens openingstijden graag via de mail, telefonisch of via Whatsapp. Wil je contact opnemen met één van onze medewerkers, klik dan hier.