Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Gewapend doorzichtig zeil

  Doorzichtig gewapend afdekzeil in meerdere afmetingen voor de boot, caravan of overkapping met een verstevigde rand om te spannen. Handig als doorwerktent voor lichtinval. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Doorzichtig gewapend afdekzeil 220gr 

  Transparant afdekzeil met een bewapening voor een hoge scheurweerstand en treksterkte in meerdere afmetingen. Dit dekzeil is sterker dan de pe dekkleden 100gr, 150gr en 250gr is uv-bestendig en waterdicht. Het is doorzichtig waardoor er veel licht doorheen komt. Rondom heeft het afdekzeil een verstevigingsband met ronde uitsparingen. Uit test is gebleken dat deze ronde gaten een hogere treksterkte hebben om te spannen dan metalen zeilringen. Dit dekzeil is dus direct klaar om te gebruiken! 

  Wanneer gebruik je doorzichtig gewapend dekzeil

  Gebruik dit gewapend doorzichtig dekzeil wanneer je wilt afdekken maar toch lichtinval wilt behouden en wanneer een hoge trekkracht gewenst is. Het dekzeil wordt voor allerlei toepassingen gebruikt zoals afscherming voor steigers, als bootzeil, overkapping of afdekken van bouwmaterialen. ook veel gebruikt bij dierenverblijven en de volière voor de wind, koud en regen. Daarnaast is het perfect als doorwerktent voor de boot of huis want er komt enorm veel licht binnen. Hierdoor kun je doorwerken maar toch windvrij en zonder wateroverlast. 

  Op zoek naar een pvc afdekzeil? Ook deze bieden wij aan in verschillende formaten.

  Verschillende formaten transparant afdekzeil

  Het gewapend transparant zeil kan besteld worden in de afmetingen 3x4, 4x5, 4x6, 4x8, 5x6, 6x8, 6x10, 6x12, 8x12 en 8x14 meter.