Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Caf 316 drukknopen

  Caf 316 drukknopen voor de maritieme sector van Nederlandse makelaardij. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  13 Producten

  Caf 316 is speciaal voor de maritieme sector ontworpen, waardoor het materiaal - ook na direct contact met zeewater - niet zal beschadigen. Hierdoor garandeert Caf 316 jarenlange betrouwbare prestaties, onder welke weersomstandigheden dan ook. Caf 316 is een Nederlandse producent. 

  Bij afdekzeilwinkel bent u aan het juiste adres voor alle producten die iets te maken hebben met afdekzeilen. In onze webshop verkopen wij afdekzeilen en alle bijbehorende accessoires. Inclusief het bevestigingssysteem van Caf 316. 

  Voordelen rvs drukknopen 316

  De zwakste schakel van een boothoes is vaak de sluiting. De levensduur en kwaliteit van de boothoes hangt dan ook vaak voor een groot deel af van de kwaliteit van de sluiting. Veel sluitingen zijn door corrosie maar korte tijd bruikbaar. Caf 316 is een oplossing voor dit probleem. 

  Het grootste voordeel van Caf 316 spreekt daarom ook voor zich: de drukknopen zijn corrosievrij. Caf 316 is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor er geen corrosie zal optreden. De drukknopen zijn zelfs getest met een zoutsproeitest DIN 9772 van 1000 uur. De knopen hebben de test feilloos overleefd. 

  Niet alleen de knoop zelf is van roestvrij staal gemaakt, ook alles binnenin de Caf 316 bestaat uit dit hoogwaardige materiaal. De veer is gemaakt uit dubplex roestvrij staal. Duplex is een rvs legering met een veel betere corrosiebestendigheid dan andere rvs samenstellingen. Het heeft een grote weerstand tegen putcorrosie en andere aantastingen die ontstaan door invloeden van buitenaf. Duplex heeft daarnaast een hoge rekgrens. De drukknoop heeft de test van 50.000 open en dicht doorstaan, ongeacht de omstandigheden. Deze eigenschappen zorgen voor stabiele prestaties, zonder vervorming of verlies van de kracht. Caf zal daardoor jarenlang meegaan, onder welke weersomstandigheden dan ook. 

  Niet minder belangrijk is de montage van Caf 316. Deze is gelukkig net zo eenvoudig als de montage van een normale drukknoop. Voor het monteren van Caf 316 producten, gebruikt u dezelfde gereedschappen als bij het monteren van een normale drukknoop. 

  Caf 316 Drukknoop bevestigen

  Het monteren van de Caf 316 werkt als volgt. 

  • Boor een gat in het gewenste materiaal, bijvoorbeeld het dek van uw boot. Dit gat mag zo’n 2,5-3 mm zijn. 
  • gebruik kit in het schroefgat voor een waterdichte verbinding. Schroef de bout vast in dit gat. 
  • Markeer op het doek de plek waar de drukknoop moet komen. Hier maakt u een gat met een holpijp van 4 mm.  
  • Klik de dop op de Caf door hier met de hamer op te slaan. Let er hier wel goed op dat u de Caf hierdoor niet verdraait. 

  En zo is uw klus binnen mum van tijd geklaard.

  Alle benodigdheden voor uw klus hebben wij in het assortiment. Kijk eens in onze webshop voor de verschillende producten. Heeft u een vraag over de producten? Wij staan u graag te woord.

  Caf 316 bestellen 

  Voor het bestellen van Caf fasteners producten bent u bij afdekzeilwinkel aan het juiste adres. Wij versturen onze producten vanuit ons eigen magazijn in Uden. Hierdoor hebben wij de volledige controle over een snelle en verzorgde levering met PostNL. 

  Bij ons in het magazijn kunt u ook langskomen om de verschillende Caf 316 producten te bekijken, of om de bestelling af te halen. Mail van tevoren even, zodat we zeker weten dat één van onze experts u te woord kan staan. 

  Naast Caf producten, bent u ook op de goede plek als u op zoek bent naar pvc afdekzeilpvc zeildoek op rol, vrachtwagenzeil, transparant zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heeft u meer producten nodig voor uw klus? Bekijk dan eens onze andere producten!