Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Reinigen en impregneren van cabriokap, tentdoek, bootkap, zeilen en doorzichtig zeil

  Onderhoudsproducten voor katoen, polyester, acryl en pvc. Toepassingen: tent doek, zeilen, cabriodak, bootkap en raamzeil. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  13 Producten

  Reinigen en impregneren van tent doek, cabriokap, bootkap, zeilen en doorzichtig plastic is belangrijk voor de levensduur van de doeken. Daarnaast blijven de eigenschappen van het materiaal behouden. Eigenschappen zoals helderheid, kleurbehoud, glans, waterdichtheid, vuil afstotend of flexibiliteit.

  We hebben producten om doeken (grondig) te reinigen, te impregneren. Daarnaast raamzeil of doorzichtig plastic schoon te maken en te waxen. Reinigingsproducten hebben soms ook de functie van beschermen door de toevoeging van wax. We hebben reiniger en impregneer producten van de merken Ventis, Ultramar en Vuplex.

  Test altijd alle producten eerst op een onopvallend stuk van het schoon te maken product.

  Reinigen van doek of kap

  Het reinigen van je doek of kap ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook belangrijk voor de levensduur van het doek. Vuil trekt vuil aan. Daarnaast zorgt viezigheid ervoor dat schimmels en groene aanslag beter kunnen hechten. Met de reinigingsproducten, zoals de Ventis doekreiniger of Ultramar Sprayhood Tent & Shampoo maak je bijna ieder doek schoon. Bijvoorbeeld katoen, polyester, acryl, doorzichtig zeil en jachtzeilen. Daarnaast maak je ook harde kunststoffen zoals acryl ramen of gekleurd kunststof weer glanzend schoon. Om te impregneren is goed reinigen belangrijk. Het impregneermiddel hecht veel beter in de vezel.

  Impregneren van doek of kap

  Na het schoonmaken is het impregneren van je doek misschien nog wel belangrijker. Ten eerste heb je de oude beschermingslaag aangetast door het schoonmaakmiddel en ten tweede wil je dat het doek voor lange tijd weer weersbestendig is. Het impregneren zorgt ervoor dat het doek weer waterdicht is. Ook is impregneren belangrijk voor het afstoten van vuil, aanslag en schimmels. Je kunt je doek of kap impregneren met bijvoorbeeld Ventis doekwaterdichting of Ultramar Sprayhood & Tent Protector.

  Schoonmaken doorzichtig plastic

  Het schoonmaken van doorzichtig plastic zoals je tent ramen, cabrioraam of bootraam doe je met de Ventis Raamfolie spray, Vuplex Plastic Cleaner of the Ultramar Plastic Cleaner & Polish. Doorzichtig plastic wordt ook gebruikt in verandazeilen, doorzichtige pvc zeilen, tafelbeschermers of zeil voor overkapping. Je kunt de raamfolie spray ook gebruiken voor harde kunststoffen, doorzichtig of in kleur. Voorbeelden van hard doorzichtig kunststof zijn acrylramen in caravans, campers of boten. Daarnaast kun je dit middel ook gebruiken voor gekleurde kunststoffen een disselbak of dashboards. Ook glas kun je hier goed mee reinigen.