• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retour

Wij verzenden gratis vanaf € 99 (pakket tot 30KG en op rol tot 160cm 30KG) 

Let op; PVC zeildoeken van de rol worden opgevouwen verstuurd. Neem contact op voor de mogelijkheden om te verzenden op rol. 

Nederland
Pakket € 6,95 (100x70x50 tot 30kg)
Op rol tot 160cm tot 30KG € 9,95 (bv. transparant raamzeil 135cm rolbreedte)
Op rol groter dan 160cm en 30KG op aanvraag

Belgie en Duitsland
Pakket € 9,95
 (100x70x50 tot 30kg)
Op rol € 12,95 (bv. transparant raamzeil 135cm rolbreedte)
Op rol groter dan 160cm en 30KG op aanvraag

Europa:
Verzending door heel Europa. Tarieven op aanvraag.

Levertijd

Wij verzenden pakketten op maandag, woensdag en vrijdag met PostNL. Voor 16.00 uur besteld op deze verzenddagen is diezelfde dag nog verstuurd. Pakketten worden in 99% van de gevallen altijd de volgende dag aangeboden. Mocht u niet thuis zijn zal het de volgende dag (ook zaterdag) opnieuw worden aangeboden. Ook kunt u gebruik maken van PostNL Pick-up Points. Hier kun je het pakket naartoe laten sturen en het pakket afhalen zodra het daar bezorgd is. Zo hoef je niet thuis te zijn of je pakket af te halen bij de buren. Pakketten worden verzonden met Track&Trace. 

LET OP: Pakketten worden opgevouwen verstuurd, wil je dit niet, maak dan even een afspraak om af te halen in Uden (NB). Vanaf een orderwaarde van 450 euro incl. btw. wordt er op rol verzonden. 

Afhalen
Wil je het product eerst zien? Geen probleem. Maak wel even een afspraak zodat er altijd iemand is om je te ontvangen. 

Retouradres 
Steeuwichtweg 15
5406PP Uden

Retour? Geen probleem. Wij vergoeden de retourkosten niet. Hieronder kunt u het retourformulier vinden.

Download hier het retourformulier

Herroepingsrecht 

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. U hoeft het pakket niet aan te melden voor retour. Er dient wel een retourformulier in het pakket te zitten. Deze kun je op deze pagina downloaden. 
De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.

Waardevermindering

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken en de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Download hier het retourformulier

"U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht."