Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzending & retour

  Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden met PostNL of DHL (Kies zelf de vervoerder)
  Gratis verzending vanaf € 99, anders € 6,95 (pakket tot 30KG tot 160cm lang) 
  30 dagen bedenktijd
  Alles op voorraad in ons eigen magazijn in Uden
  Afhalen? Geen probleem. Maak wel even een afspraak

  Pvc zeildoeken van de rol worden opgevouwen verstuurd waardoor vouwen zichtbaar kunnen zijn. Tarieven voor verzending op rol staan hieronder weergeven. Besteld u een lengte pvc zeildoek dat zwaarder is dan 30kg dan vragen wij om het pakket op te delen. Wij nemen hierover contact op.

  Nederland:
  Pakket tot 30kg, gratis vanaf € 99, anders € 6,95.
  Op rol 160-320cm € 50, gratis vanaf € 450 (Waddeneilanden toeslag € 40)

  Belgie:
  Pakket € 6,95
   
  Op rol 160-320cm € 75, gratis vanaf € 470  

  Europa:
  Verzending door heel Europa. Tarieven op aanvraag.

  Levertijd

  Voor 16.00 uur besteld is diezelfde dag nog verzonden. Pakketten worden in 99% van de gevallen altijd de volgende dag geleverd. Mocht u niet thuis zijn zal het de volgende dag (ook zaterdag) opnieuw worden aangeboden. Ook kunt u gebruik maken van PostNL of DHL pick-up points. Hier kun je het pakket naartoe laten sturen en het pakket afhalen zodra het daar bezorgd is. Zo hoef je niet thuis te zijn of je pakket af te halen bij de buren. Pakketten worden verzonden met track&trace. 

  Afhalen
  Wil je de bestelling afhalen of eerst bekijken? Geen probleem. Maak wel even een afspraak zodat er iemand is om je te ontvangen. 

  Retouradres 
  Afdekzeilwinkel, tnv Retour. Oostwijk 11-B, 5406 XT Uden.

  Retour? Geen probleem. Wij vergoeden de retourkosten niet. Hieronder kunt u het retourformulier vinden. Het retourformulier is niet verplicht, maar maakt het proces een stuk sneller. Wanneer u geen retourformulier gebruikt zorg dat het ordernummer, achternaam en de adresgegevens in de doos aanwezig zijn op een formulier. 

  Download hier het retourformulier

  Herroepingsrecht 
  U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. U hoeft het pakket niet aan te melden voor retour. Wij vragen u wel om het retourformulier toe te voegen zodat het voor ons duidelijk is van wie het pakket afkomstig is. Dit formulier kan op deze pagina gedownload worden. 
  De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
  Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

  Gevolgen van de herroeping

  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.

  Waardevermindering

  Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken en de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
  De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

  "U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht."