Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Windbreekgaas winddoek

  Windbreekgaas voor afscheiding. Verschillende percentages windreductie, kleuren en breedtes. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Een windbreekgaas is een winddoek dat de wind tegenhoud van je tuin of perceel. Wanneer je op zoek bent naar een manier om de wind tegen te houden, dan is een windbreekgaas de ideale oplossing. Een windbreekgaas is er in allerlei breedtes en lengtes waardoor het voor iedere tuin, bouwplaats of bedrijventerrein geschikt is. Ondanks dat een windbreekgaas veel wind wegneemt, heeft het ook een ander groot voordeel. Een winddoek neemt ook een groot deel van de inkijk weg. Hierdoor werkt het winddoek ook als privacydoek of zichtdoek. Windbreekgaas erg gemakkelijk te bevestigen. Je hoeft geen klusjesman in te huren om het winddoek te bevestigen. Het winddoek kun je namelijk gemakkelijk zelf bevestigen aan een hek of schutting. Doordat deze in meerdere maatvoeringen en kleuren beschikbaar zijn, is er altijd een passend windbreekgaas voor je beschikbaar. 

  Een winddoek tegen de wind 

  Wanneer je kiest voor een winddoek, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij afdekzeilwinkel.nl bieden we  een groot assortiment aan in windbreekgaas, waardoor je verzekerd bent van een kwalitatief product. De winddoeken hebben een windreductie van 80 tot 90%. Daarnaast biedt het windbreekgaas ook een uv-bestendigheid aan, zodat je beschermd bent van schadelijke zonnestralen. Een ander voordeel is het aanbod in de diverse afmetingen. Op onze website kunt u gemakkelijk een overzicht krijgen van de aangeboden afmetingen. Er zijn de aangeboden winddoeken beschikbaar in verschillende kleuren. Alle winddoeken hebben hun eigen specificaties. Dit kun je lezen in de producttekst van het product. Wanneer je een groot veld wilt voorzien van windbreekgaas, dan is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Op deze manier zorgen we er samen met u voor dat alles op rolletjes verloopt voor uw bestelling. 

  De afwerking van windbreekgaas

  Windbreekgaas wordt standaard afgewerkt met knoopsgaten die ingeweven zijn in het winddoek. Dit is ideaal wanneer je het windbreekgaas wilt bevestigen met tie-wraps. Wil je gaan voor een duurzamere manier van bevestigen, dan kunt je het windbreekgaas ook bevestigen met zeilringen. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw windbreekgaas te bevestigen. Bent je nog benieuwd wat de toepassing is van windbreekgaas, dan geven we je graag een aantal voorbeelden van de toepassing van de winddoeken:

  • Windbreekgaas als vijverafdekking
  • Windbreekgaas als zonwering
  • Windbreekgaas als moestuin afscheiding
  • Windbreekgaas als schaduwdoek
  • Windbreekgaas als windvanger
  • Windbreekgaas als Schuttingdoek
  • Windbreekgaas als privacydoek

  Een los windbreekgaas bestellen

  Normaal gesproken is een windbreekgaas leverbaar per vaste lengte en breedte op een rol. Bij ons is het ook mogelijk om het windbreekgaas te bestellen per strekkende meter. Wanneer je enkel je tuin wilt voorzien van windbreekgaas, dan is een volle rol vaak te veel. De breedte staat altijd vast en kunnen helaas niet snijden naar een andere breedte

  Windbreekgaas bestellen

  U kunt bij ons terecht voor allerlei afmetingen, kleuren en materialen windbreekgaas en winddoek. Als het artikel op voorraad staat versturen we je pakket op werkdagen diezelfde dag nog (voor 16.00 uur besteld). 

  Niet alleen voor een windbreekgaas bent u aan het juiste adres bij afdekzeilwinkel.nl. In onze winkel kunt u ook terecht voor onder andere: pvc-zeildoeken, pvc afdekzeilen, vrachtwagenzeil, doorzichtig zeil en allerlei toebehoren rondom afdekzeilen. Wij bieden een groot assortiment aan, met alles wat te maken heeft met afdekzeilen, hierdoor kunt u direct alles kopen op één vaste plek. Heeft u dus nog meer producten nodig voor uw klus, dan kunt u gemakkelijk een kijkje nemen in ons assortiment via onze website.