Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Disclaimer voor www.afdekzeilwinkel.nl

  Afdekzeilwinkel (Kamer van Koophandel: 55033784), hierna te noemen Afdekzeilwinkel.nl, verleent u hierbij toegang tot www.afdekzeilwinkel.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

  Afdekzeilwinkel.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid

  Afdekzeilwinkel is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie, prijzen en adviezen. We kunnen echter niet garanderen dat deze informatie en adviezen altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies - per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website - geen rechten worden ontleend. Het gebruik van producten aangeboden op deze website in verschillende toepassingen is altijd naar eigen inzicht.

  Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Afdekzeilwinkel.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten

  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Afdekzeilwinkel.nl en haar bezoekers.

  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Afdekzeilwinkel.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Overig

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.