• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betalen en prijzen

Bij afdekzeilwinkel.nl kun je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Deze zijn allemaal gratis. Bij het afhalen kun je contant, via iDEAL betalen op onze computer of via de App op je telefoon. Je ontvangt van ons altijd een factuur. 
Onze betalingen worden verwerkt door Mollie. 

Alle prijzen op deze webshop zijn incl. btw. 
Wij verzenden gratis vanaf € 99. Daaronder zijn de verzendkosten € 6,95.

Zodra de producten in de webshop zijn geplaatst kun je kiezen voor afrekenen. Vervolgens kiest u de betaalmethode. Zodra de betaling is afgerond krijgt u een betaalbevestiging en de factuur. 

iDEAL (gratis)
PayPal (gratis)
Visa (gratis)
Mastercard (gratis)
Bankcontact (gratis)
Bankoverschrijving (gratis)
KBC (gratis)
SOFORT (gratis)
Belfius (gratis)
ING Homepay (gratis)
Maestro (gratis)
Billink achteraf betalen (gratis)

iDeal
Doe je internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

PayPayl
PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van alleen een e-mailadres, veiliger en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden.

Creditcard Visa, Mastercard, Maestro
U kunt betalen met uw Visa Card, Mastercard of Meastro card. Wij rekenen hier geen kosten voor. Wellicht brengt uw creditcard maatschappij hier wel kosten voor in rekening. 

ING Homepay
ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.
Het gebruik van ING Home’Pay is simpel. Wanneer u de betaalmethode heeft geactiveerd in uw dashboard kan uw consument in het betaalscherm kiezen voor ING Home’Pay. 
Vervolgens logt de consument in op zijn ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig.

Bankcontact
Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk.

KBC
Met de KBC kunnen klanten van de Belgische banken KBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België. 

Belfius
Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Sofort

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen. Hiermee is het de ideale betaalmethode om consumenten over heel Europa te bereiken, waarmee conversies verhoogd worden. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

Bankoverschrijving
Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Afdekzeilwinkel.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Afdekzeilwinkel.nl is een handelsnaam van Studio Paul de Groot. De naam van de bank is Studio Paul de Groot.

Onze rekeninginformatie is:

Naam: Studio Paul de Groot
IBAN: NL32RABO0134567773
BIC: RABONL2U

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging.

Achteraf betalen met Billink 

Het bestellen voor jou als zakelijke klant maken wij zo makkelijk mogelijk. Wij bieden zakelijke klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen met een betalingstermijn van 30 dagen via Billink.

Zakelijk bestellen 

Wil je bestellen met een projectorder? Geen probleem, stuur dan even de projectorder naar [email protected]