Sluiten

Categorieën

Filters

  Betalen en prijzen

  Bij afdekzeilwinkel.nl kun je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Deze zijn allemaal gratis. Je ontvangt van ons altijd een factuur. Onze betalingen worden verwerkt door paymentprovider Mollie. 

  Alle prijzen op deze webshop zijn incl. btw. 

  Zodra de producten in de winkelwagen zijn geplaatst kunt u kiezen voor bestelling afronden. In dit scherm kunt u de bestelling plaatsen door het factuur- en verzendadres in te voeren en vervolgens de verzend- en betaalmethode te kiezen. Om de bestelling te plaatsen kiest u kopen. Er volgt een betaalscherm en na het betalen ontvangt u de orderbevestiging en factuur in de email. 

  iDEAL (gratis)
  PayPal (gratis)
  Visa (gratis)
  Mastercard (gratis)
  Bankcontact (gratis)
  Bankoverschrijving (gratis)
  KBC (gratis)
  SOFORT (gratis)
  Belfius (gratis)
  ING Homepay (gratis)
  Maestro (gratis)
  Klarna achteraf betalen (gratis)

  iDeal
  Doe je internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

  PayPayl
  PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van alleen een e-mailadres, veiliger en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden.

  Creditcard Visa, Mastercard, Maestro
  U kunt betalen met uw Visa Card, Mastercard of Meastro card. Wij rekenen hier geen kosten voor. Wellicht brengt uw creditcard maatschappij hier wel kosten voor in rekening. 

  ING Homepay
  ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen.
  Het gebruik van ING Home’Pay is simpel. Wanneer u de betaalmethode heeft geactiveerd in uw dashboard kan uw consument in het betaalscherm kiezen voor ING Home’Pay. 
  Vervolgens logt de consument in op zijn ING account, waarna het een kwestie is van de juiste rekening selecteren, de gegevens controleren en de betaling bevestigen. Simpel, snel en veilig.

  Bankcontact
  Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk.

  KBC
  Met de KBC kunnen klanten van de Belgische banken KBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België. 

  Belfius
  Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

  Sofort

  SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

  SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen. Hiermee is het de ideale betaalmethode om consumenten over heel Europa te bereiken, waarmee conversies verhoogd worden. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

  Bankoverschrijving
  Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Afdekzeilwinkel.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Afdekzeilwinkel.nl is een handelsnaam van Studio Paul de Groot. De naam van de bank is Studio Paul de Groot.

  Onze rekeninginformatie is:

  Naam: Studio Paul de Groot
  IBAN: NL32RABO0134567773
  BIC: RABONL2U

  Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging.

  Achteraf betalen met Klarna 

  Het bestellen voor jou maken wij zo makkelijk mogelijk. Met een paar klikken kunt u via Klarna achteraf betalen in 14 dagen. Dit is gratis. Van Klarna ontvangt u na de bestelling een factuur van ons maar een betaalinstructie van Klarna. Dit bedrag kunt u betalen aan Klarna. 

  Zakelijk bestellen 

  Wil je bestellen met een inkooporder? Geen probleem, stuur dan even de inkooporder naar [email protected]