Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Winterzeil

  Winterzeil zwembad  Wanneer je een opzetzwembad hebt in de zomer, dan kun je deze natuurlijk gemakkelijk opruimen voordat de winter start. Wanneer je een houten zwembad, een metalen zwembad of een inbouwzwembad hebt, dan kun je deze vanzelfsprekend niet opbergen in de schuur. Wanneer de seizoenen buiten de zomer niet meer omkijkt naar het zwembad Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Winterzeil zwembad 

  Wanneer je een opzetzwembad hebt in de zomer, dan kun je deze natuurlijk gemakkelijk opruimen voordat de winter start. Wanneer je een houten zwembad, een metalen zwembad of een inbouwzwembad hebt, dan kun je deze vanzelfsprekend niet opbergen in de schuur. Wanneer de seizoenen buiten de zomer niet meer omkijkt naar het zwembad, dan hoeven we je vast niet uit te leggen hoe smerig het zwembad is voordat de zomer zich weer aandient. Er zullen niet alleen algen, bacteriën en dieren zoals kikkervisjes in leven, ook zal er tijdens de winter veel vuiligheid in het water zijn gewaaid. 

  Vind je het bovenstaande ook klinken als echte horror? Gelukkig hoef je het zeker niet zo ver te laten komen. Je kunt namelijk op een gemakkelijker manier alsnog ervoor zorgen dat je je zwembad zo goed mogelijk bijhoudt in de wintermaanden. Het gebruik van bijvoorbeeld een winterzeil zwembad kan al een enorm verschil brengen in het schoonhouden van het zwembad in de winter. 

  Een winterzeil zwembad is een erg verstandige keuze om je zwembad mee af te dekken tijdens de koude maanden. Een winterzeil helpt je namelijk om de kans te verkleinen dat je water verstoort raakt en uit balans raakt. Daarnaast zorg je er met een winterzeil zwembad voor dat vuil en bacteriën van buitenaf geen kans krijgen. Ondanks dat een standaard afdekkingszeil goedkoper is als een winterzeil zwembad, is het zeker niet aan te raden om voor een standaard afdekkingszeil te kiezen in de winter. Een standaard afdekkingszeil is namelijk van een dunnere kwaliteit als een winterzeil. Ben je op zoek naar een winterzeil zwembad, dan hebben we gelukkig een uitgebreid assortiment waardoor er altijd een winterzeil tussenzit die past bij jouw zwembad. 

  De juiste winterafdekking zwembad vinden 

  Wanneer je op zoek bent naar een winterafdekking zwembad, dan bieden wij deze aan in verschillende vormen en maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit ovale winterzeilen, rechthoekige winterzeilen, ronde winterzeilen of op maat gemaakte winterzeilen. De aangeboden winterzeilen zijn perfect voor alle soorten zwembaden. Ze zijn geschikt voor opzetzwembaden tot aan ingebouwde zwembaden. Wanneer je kiest voor een winterzeil voor een opzetzwembad, dan kun je in de meeste gevallen gemakkelijk een winterzeil kiezen met een standaardmaat. Ben je in het bezit van een ingebouwd zwembad, dan dien je in de meeste gevallen te kiezen voor een op maat gemaakt winterzeil.

  Een winterzeil zwembad op maat laten maken

  Wanneer je beschikt over een ingebouwd zwembad, dan kun je in de meeste gevallen niet erg gemakkelijk een standaardmaat winterzeil vinden. Bijna elk ingebouwd zwembad beschikt namelijk over een eigen unieke maat. Hierdoor is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor een winterzeil zwembad op maat. De winterzeilen beschikken over een zeer sterke kwaliteit en zijn een stuk dikker dan de standaard afdekkingszeilen. Door een winterzeil zwembad op maat te laten maken weet je zeker dat je altijd een perfect passend winterzeil hebt voor je zwembad. 

  Laat je adviseren voor het perfecte winterzeil zwembad

  Ben je op zoek naar het perfecte winterzeil voor je zwembad, dan kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. De juiste maat is namelijk erg belangrijk, maar ook het type zwembad is erg belangrijk in je keuze naar een winterzeil. De ruime ervaring van onze medewerkers zorgt ervoor dat de medewerkers je uitstekend kunnen helpen in je zoektocht naar een winterzeil. 

  Wil je in contact komen met één van onze specialisten? Onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. De medewerkers zijn te bereiken via e-mail, telefoon en Whatsapp. Kies je voor telefonisch contact? In dit geval staan de medewerkers van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 tot 16.00, klaar om je te helpen. 

  Wil je een product liever eerst zien? Dan kun je er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan het magazijn. Een bezoek aan het magazijn kan van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.00 uur. Tussen 12.30 en 13.30 uur zijn we gesloten om te lunchen. Voor een bezoek aan het magazijn in Uden hoef je vooraf geen afspraak te maken. 

  Breng je een bezoek aan het magazijn, dan kun je in de meeste gevallen ook direct je bestelling mee naar huis nemen. Bij op maat gemaakte artikelen kan het voorkomen dat je het product niet direct kunt meenemen. Wil je jouw bestelling liever laten thuisbezorgen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Bestel je het product op werkdagen voor 16.00, dan gaat het product dezelfde dag nog mee met de bezorger. Op deze manier heb je de volgende werkdag je product al in huis.