• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Transparant zeil / doorzichtig plastic kopen (13)

Extra opties
Transparant zeil kopen bij Afdekzeil Winkel. Dit raamzeil is glashelder en is in verschillende varianten leverbaar. Doorzichtig plastic is zowel als volle rol als per meter te koop
Toon 1 - 13 van 13

Transparant zeil / doorzichtig plastic kopen

Transparant zeil kopen per meter of rol

Dit transparant zeil is glashelder en van stevige kwaliteit, geproduceerd volgens Europese normen. Het raamzeil wordt door zeilmakerijen gebruikt in de bootkap, cabrio, tenten, verandazeil en afscheiding ter bescherming. Dit is een ander product als de meeste tafelzeilen. Dit is een dunnere, harde plastic met een waas.

Varianten doorzichtig zeil

Het doorzichtig zeil wordt op breedtes van 137, 140 en 183 en in diktes van 0.3, 0.4, 0.5, 0.75, en 1mm. 
De 0.3mm en 0.4mm kan gebruikt worden bij lichte en tijdelijke binnentoepassingen. De 0.5 en 0.75 worden vaak gebruikt in verandazeilen en tenten waarbij de 1mm voor de degelijke toepassingen gebruikt wordt.

Het transparant zeil kan per meter besteld van de rol besteld worden of op volle rol. 

Brandvertragend transparant zeil B1 Din 4102

Brandvertragend transparant zeil is soms een eis van de brandweer in publieke ruimtes. Ons brandwerend doorzichtig zeil wordt geleverd met certificaat. Het vlamvertragend zeil heeft een B1 4102-1 certificaat. Dit is een van de hoogste normen binnen de brandveiligheid. Tot in de luchtvaart aan toe is dit een brandveilig product. Brandvertragend doorzichtig zeil leveren wij uit eigen voorraad.