Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  CAF 316

  Caf 316 zijn drukknopen speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij boten. Door de Nederlandse producent Surefas. Wat deze drukkers speciaal maken is de topkwaliteit in rvs 316. Deze hoogwaardig kwaliteit roestvrijstaal is geschikt voor het gebruik in combinatie met zout water.  Caf 316 Drukknopen moeten van goede kwaliteit zijn. Je wilt dat de dru Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  11 Producten

  Caf 316 zijn drukknopen speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij boten. Door de Nederlandse producent Surefas. Wat deze drukkers speciaal maken is de topkwaliteit in rvs 316. Deze hoogwaardig kwaliteit roestvrijstaal is geschikt voor het gebruik in combinatie met zout water. 

  Caf 316

  Drukknopen moeten van goede kwaliteit zijn. Je wilt dat de drukknoop net zo lang mee gaat als het doek zelf. Veel doeksluitingen werken na verloop van tijd minder goed door corrosie. Voor dit probleem is Caf 316 een goede oplossing. De drukkopen zijn 1000 uur getest met een zoutwatersproeitest met de DIN 9772 norm.
  De veer in de caf 316 drukknoop is gemaakt uit dubplex roestvrij staal. Duplex is een rvs legering met een zeer hoge corrosiebestendigheid. Het heeft een grote weerstand tegen putcorrosie en andere aantastingen. De rekgrens is zeer hoog. De drukknopen hebben de test doorstaan van 50.000 keer op en dicht. 
  Kortom, drukknopen van Caf 316 gebruik je met een gerust hart in je bootkap of andere doeken.