• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Doorzichtig PVC zeil / transparant raamzeil (16)

Extra opties
Transparant / doorzichtig PVC raamzeil. Dit helder plastic folie is geschikt als zeil voor veranda, tafelzeil of bootkap. # Update: dit zeildoek is geschikt ter bescherming. Uit voorraad leverbaar.
Toon 1 - 16 van 16

Doorzichtig PVC zeil / transparant raamzeil

Wat is doorzichtig zeil / plastic / raamzeil van PVC? 

Update: dit zeildoek is geschikt ter bescherming. Uit voorraad leverbaar.

De naam zegt het al zegt, je kunt door dit doorzichtig pvc zeil heen kijken. Als dit zeil goed is gespannen zal dit glashelder zijn. De 0,5mm dikte is voor de meeste toepassingen geschikt. Hier worden bijvoorbeeld ook de ramen van grote evenementtenten gemaakt. Het gewicht van deze variant is ongeveer 625 gram per vierkante meter en is in de breedte 183cm en 135cm te krijgen. Voordat je dit transparant zeil als raamzeil gaat verwerken in een ander zeildoek zal je het 24 uur uit moeten leggen voor eventuele krimp. Dit kan ongeveer 1/2% zijn. Al onze zeildoeken zijn REACH conform. 

Waar gebruik je transparant zeil voor?

Transparant zeil kun je voor binnen- en buitentoepassingen gebruiken. Zo is het makkelijk als tafelzeil, lekker warm als verandazeil onder de overkapping of de voliere winddicht te maken. Transparant zeil voor bootkappen en cabrio's worden meestal van 1mm dik gemaakt. 

Raamzeil voor overkapping buiten maken 

Zelf een raamzeil maken als verandazeil voor de overkapping buiten is niet erg moeilijk. Het materiaal is goed te lijmen op PVC zeildoek in kleur. Wij hebben altijd laatste meters van de rol over die wij aanbieden met 25% korting in de categorie PVC dekzeil. Het polyesterweefsel dat hier als kern gebruikt wordt zorgt voor de stevigheid. Direct zeilringen, tourniquets, drukknopen van Loxx od monteren in het doorzichtig plastic folie kan niet. Dit is opgebouwd uit 1 laag transparant PVC en is daardoor te zacht. Je kunt met lijm van Saba een strook PVC zeildoek om de rand maken of je snijdt een raam uit het zeildoek waarna je het doorzichtig zeil erop lijmt. Zo heeft het zeildoek de sterkte van het PVC zeildoek.    

Meer weten

Heb je nog meer vragen neem dan even contact op met Paul via [email protected] of +31413287001.