Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Q-snap

  Q-snap is een merk van Surefas, een Nederlands ingenieursbedrijf. Surefas ontwikkeld fasteners voor bootkappen met een wereldwijd afzetmarkt. Q-snap is een drukknoop met een paar bijzondere voordelen. Zo moet je met een reguliere drukknoop het doek aantrekken en tegelijkertijd drukken om vast te zetten. Dit kan best wel wat kracht kosten. Vooral al Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  12 Producten

  Q-snap is een merk van Surefas, een Nederlands ingenieursbedrijf. Surefas ontwikkeld fasteners voor bootkappen met een wereldwijd afzetmarkt. Q-snap is een drukknoop met een paar bijzondere voordelen. Zo moet je met een reguliere drukknoop het doek aantrekken en tegelijkertijd drukken om vast te zetten. Dit kan best wel wat kracht kosten. Vooral als je op een ongemakkelijke positie staat als een bootrand of aanlegsteiger. 

  Werking Q-snap

  De Q-snap heeft een voordeel dat er een lipje op het gedeelte dat op de boot vast zit. De drukknoop in het doek klik je achter dit lipje en vervolgens kun je de drukknoop in elkaar klikken. Het lipje werkt als een hefboom en trekt het doek strak. En dat zonder veel kracht te zetten. 
  Daarnaast zit het doekdeel ook nog eens geborgd mocht het toch los komen. Surefas heeft hier goed over nagedacht en zorgt voor een perfecte uitvoering in uitvoering en kwaliteit.