• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Afdekzeil PE 150gr Brandvertragend NVO Bouwzeil (5)

Kleur
Extra opties
Gewicht (gr/m2)
Afdekzeil PE 150gr Brandvertragend NVO bouwzeil kopen. Dit dekzeil is brandwerend. Het certificaat krijgt u bij de levering erbij. Niet Vlam Onderhoudend.
Toon 1 - 5 van 5

Afdekzeil PE 150gr Brandvertragend NVO Bouwzeil

Afdekzeil Brandvertragend NVO PE 150gr 

Op zoek naar brandvertragend afdekzeil? De afdekzeilen met een NVO DIN-4102B1 certificaat zijn brandvertragend. NVO staat voor Niet Vlam Onderhoudend. Vaak eisen de brandweer of verzekering brandwerende producten. Bijvoorbeeld in de bouw van winkelcentrums, appartementencomplexen, monumenten, hotels of ziekenhuizen. Vaak is dit in situaties dat publiekstrekkers zijn. Zo worden in de evenementenbrance zoals festivals, theaters en horeca ook veel brandvertragend afdekzeil gebruikt.  

Formaten brandwerend PE afdekzeil

Wij verkopen alleen brandwerend PE afdekzeilen in de kleur wit. Deze dekzeilen zijn leverbaar in de formaten 3x4, 4x6, 6x8, 8x10 en 10x12. 

Bevestigen 

Er zijn verschillende mogelijkheden om het dekzeil te bevestigen. De snelste manier is met losse spanners met haak of bal. Dit zijn elastische spanners in de kleur zwart of wit met een dikte van 6mm. Deze spanners zijn afkomstig van Nederlandse groothandels voor de zeilmakerij. De beste die er te krijgen zijn. Een nadeel is dat deze vaste lengtes hebben. Ben je liever niet afhankelijk van een vaste lengte kun je kiezen voor elastisch trapezekoord / koord. Bij dit trapezekoord kun je een musketonhaak bijbestellen die op de uiteinden van het koord bevestigd kunnen worden.

Brandvertragend PVC zeildoek

Naast de standaard PE afdekzeilen is ook brandvertragend PVC zeildoek leverbaar. Helaas niet per meter maar per halve rol van 32,5 meter en hele rol van 65 meter. De kleuren in deze brandwerende kwaliteit zijn in de kleuren zwart, wit, groen, taupe, antraciet, rood, grijs, geel, creme, zilver, beige en blauw leverbaar. De kleur wit en grijs kunnen wij in meerdere tinten leveren. Deze verzendkosten voor deze rollen zijn bij de prijs inbegrepen. Bij het brandvertragend zeil op rol wordt het certificaat meegeleverd en is dit heel licht zichtbaar om de meter op het zeildoek.