Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verandazeil

  Lekker vertoeven onder de overkapping in de tuin. Met een verandazeil kan dat niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Een verandazeil is een flexibele beschutting waarmee je de open kanten dicht. Het isoleert en maakt je overkapping regen- en winddicht. Zo creëer je een volledig afgesloten veranda in slechts een paar stappen. Heerlijk voor tijdens barre winterdagen. Bij Afdekzeilwinkel vind je een uitgebreid aanbod verandazeilen.

  Verandazeilen op maat

  Wanneer je dichte verandadoeken gebruikt, is het gevaar dat je het gevoel van buiten verliest. Houd je veranda daarom open door ramen toe te voegen. Niet alleen voor het uitzicht, ook voor het licht. Met een verandazeil op maat kies je zelf welke grootte de ramen moeten hebben, en op welke positie ze moeten komen. Bovendien voeg je, waar nodig, dan ook een deur toe dankzij speciale ritsen. Wel zo handig.

  Overigens kan je ook zelf ramen en deuren toevoegen. Een deur maak je al door een rits in het zeil te stikken. Voor een raam creëer je een vierkant gat dat je vervolgens opvult met een verlijmd transparant raamzeil. Met name zeilen van pvc zijn daarvoor geschikt. Dit materiaal bewerk je al met een schaar, pvc lijm of door te lassen met hete lucht. 

  Verandazeilen bevestigen

  Je veranda is pas echt winddicht en regendicht als hij goed is bevestigd. Gebruik daarom een caravanrail en -pees. Met een caravanrail bevestig je je verandazeil tijdelijk of permanent. Monteer de rail bovenaan je overkapping en geleid de pees, die gelijmd of gestikt is aan het zeildoek, er doorheen. Door deze oplossing wordt je doek over de hele lengte ondersteund. Voor de zijkanten kies je tot slot voor drukknoppen, tourniquets of ronde zeilringen en spanners. Zo is het zeil volledig bestand tegen wind en regen. En mag hij in de zomer omhoog? Bevestig dan ook oprolhaak en riemen aan het zeil.

  Zeilen met korting

  Op zoek naar een betaalbare oplossing voor jouw veranda? Neem vooral een kijkje in onze uitverkoop. De laatste meters van de rol of restvoorraaden verkopen we daar met 25% korting. Een mooie meevaller.