Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schaduwdoek rechthoek

  Schaduwdoeken met een rechthoekige vorm voor een smalle tuin, carport of diepe tuin. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  22 Producten

  Schaduwdoek rechthoek 

  Op zoek naar wat verkoeling tijdens warme zomerse dagen? Een schaduwdoek is een uitkomst! Hiervoor ben je bij Afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben schaduwdoeken in verschillende vormen in ons assortiment. Het schaduwdoek in rechthoekige vorm is ideaal voor schaduw op een lang en smal stuk, zoals een carport of een smalle, diepe tuin. 

  Wat is een schaduwdoek?

  Een schaduwdoek is een doek die je buiten horizontaal ophangt. Het doel van het doek is om voor schaduw te zorgen en beschermen te bieden tegen de zon. Sommige schaduwdoeken zijn tevens waterdicht. In dit geval blijf je - zelfs bij lichte regen - lekker droog in uw tuin zitten! 

  Voordelen van een schaduwdoek

  Op warme zomerse dagen wil je graag buiten zitten, maar soms is het te warm. Een schaduwdoek biedt schaduw en goede bescherming tegen de zon. Zo geniet je optimaal je tuin of balkon. 

  Waarom dan niet gewoon kiezen voor een parasol? Een schaduwdoek heeft een aantal voordelen ten opzichte van een parasol. Ten eerste is een schaduwdoek eenvoudiger te monteren. Je hoeft niet te klussen en hangt het doek overal op. Daarnaast neemt het schaduwdoek geen waardevolle ruimte in op de grond, terwijl een parasolvoet dat wel doet. 

  Ook is het schaduwdoek, mits je hem stevig ophangt, bestand tegen weer en wind. Met onze waterdichte schaduwdoeken zit je ook tijdens een buitje lekker buiten. Zit je in de koude wintermaanden weinig buiten? Kies er dan voor om het doek weg te halen. Ook dit is zo gebeurd. 

  Tot slot misschien wel het grootste voordeel van een schaduwdoek vergeleken met een parasol of overkapping: een schaduwdoek is goed betaalbaar, en biedt toch dezelfde voordelen. 

  Rechthoekig schaduwdoek online bestellen bij afdekzeilwinkel.nl

  Onze schaduwdoeken hebben we in verschillende vormen. Denk hierbij aan een rechthoek, vierkant en driehoek. Een rechthoekig schaduwdoek is ideaal wanneer je schaduw op een lang en smal wenst. Veel van onze klanten gebruiken een rechthoekig schaduwdoek bijvoorbeeld voor hun carport, of bij een smalle, diepe tuin. 

  Heb je een vierkante tuin? Kijk dan even bij onze vierkante schaduwdoeken. Daarnaast is ons driehoekige schaduwdoek ideaal voor flexibel gebruik in de tuin, omdat je elke hoek apart bevestigt. Wil je soms schaduw en soms zon? Dan past een harmonica schaduwdoek beter bij je. Dit schaduwdoek is beweegbaar. 

  Rechthoekig schaduwdoek kiezen

  Past de rechthoekige vorm het beste bij je tuin? Dan kies je enkel nog een maat. Bij Afdekzeilwinkel.nl hebben we verschillende standaardmaten rechthoekige schaduwdoeken in het assortiment. Voordat je een doek gaat bestellen, is het wel belangrijk dat je van tevoren bepaalt waar je het doek wilt ophangen. 

  Houd bij het meten rekening met de spanmarge; dat verandert de afstand tussen het bevestigingspunt en het doek. Vaak verschilt dit 25 cm. Meet dus op waar je het doek wilt ophangen en haal van de lengte en breedte 25 cm af. Dit is de ideale maat van uw schaduwdoek. 

  Hebben wij deze maat niet in ons assortiment? Kies dan gerust een maat in het assortiment die niet veel afwijkt. Zorg dat je altijd een kleiner schaduwdoek koopt. Een te groot doek is lastig om op te hangen, omdat er dan te weinig spanning op staat. 

  Rechthoekig schaduwdoek bevestigen

  Een rechthoekig schaduwdoek bevestig je eenvoudig. Het schaduwdoek is aan elke hoek voorzien van een bevestigingsring. Haal een haak en ketting door de bevestigingsring die je vervolgens bevestigt aan de bevestigingspunten. De bevestigingspunten van het schaduwdoek plaats je in een muur of aan een paal.

  Lees hier uitgebreid hoe je een schaduwdoek moet bevestigen. 

  Rechthoekig schaduwdoek bestellen

  Voor het bestellen van een schaduwdoek ben je bij Afdekzeilwinkel.nl aan het juiste adres. De schaduwdoeken verkopen wij in verschillende vormen. 

  Alle artikelen zijn op voorraad. Je bestelling verzenden wij dus direct vanuit ons eigen magazijn in Uden met PostNL. Wil je liever afhalen? Na het maken van een afspraak ben je van harte welkom.

  Naast schaduwdoek ben je ook op de goede plek als je op zoek bent naar pvc afdekzeil, pvc zeildoek, vrachtwagenzeil, doorzichtig zeil of toebehoren rondom afdekzeil. Wij bieden een zo groot mogelijk assortiment aan, bestaand uit alles wat iets te maken heeft met afdekzeilen. Heb je meer producten nodig voor je klus? Bekijk dan eens onze andere producten!