Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  YKK

  YKK, wat betekent het? YKK is de afkorting van Yoshida Kogyo Kabushikikaisha. Kabushikikaisha begon in Japan in 1934 met ritsen maken om de allerbeste ritsen te maken. Hij noemde het 'The Cycle of Goodness'. Het houdt in dat niemand kan floreren als ze niet iets bijdragen voor een ander. YKK produceert meer dan 7 miljard ritsen per jaar. Goed voo Lees volledige beschrijving

  Merken

  Kleur

  Prijs

  -
  2 Producten

  YKK, wat betekent het?

  YKK is de afkorting van Yoshida Kogyo Kabushikikaisha. Kabushikikaisha begon in Japan in 1934 met ritsen maken om de allerbeste ritsen te maken. Hij noemde het 'The Cycle of Goodness'. Het houdt in dat niemand kan floreren als ze niet iets bijdragen voor een ander.

  YKK produceert meer dan 7 miljard ritsen per jaar. Goed voor ongeveer de helft van de ritsen wereldwijd. YKK maakt de beste ritsen ter wereld en worden gebruikt door grote modemerken, van Louis Vuitton tot Ralph Lauren en Tommy Hilfiger. Louis Vuitton verwerkt de YKK ritsen en toont vol trots de letters YKK.

  YKK maakt daarnaast ritsen voor de hele industrie. Bijvoorbeeld voor brandweerpakken, defensie, ruimtevaart en vispakken. Neil Armstrong droeg een pak met een rits van YKK.

  YKK Nederland

  YKK heeft 40.000 werknemers met een omzet van € 5 miljard. De Nederlandse afdeling zit gevestigd in Sneek. Hier worden ritsen speciaal op maat gemaakt..