Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Ultramar

  Ultramar De producten van Ultramar worden veelvuldig gebruikt in de watersport, camping en buitensport gebruikt. Ultramar heeft producten om te reinigen, impregneren en te waxen. Daarbuiten ook hardware zoals borstels, sprayflessen en doeken.  De producten van Ultramar Met het assortiment van Ultramar ben je verzekerd van een schoon resultaat. Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  8 Producten

  Ultramar

  De producten van Ultramar worden veelvuldig gebruikt in de watersport, camping en buitensport gebruikt. Ultramar heeft producten om te reinigen, impregneren en te waxen. Daarbuiten ook hardware zoals borstels, sprayflessen en doeken. 

  De producten van Ultramar

  Met het assortiment van Ultramar ben je verzekerd van een schoon resultaat. De volgende producten heeft Ultramar in het assortiment.

  Power Cleaner

  De Ultramar power cleaner is een zeer sterke doekreiniger bij diep ingetrokken vervuilding in het tentdoek. Daarnaast geschikt voor vlekken van vliegjes, spinnen of muggen.

  Sprayhood & tent shampoo

  Sprayhood & Tent Shampoo is een doekreiniger. Het reinigt uw bootkap, cabriodak, schaduwdoek of tent veilig en grondig. Hoeft niet verdund te worden. Geschikt voor elk outdoordoek. Voor regelmatig onderhoud. 

  Sprayhood & tent protector

  Sprayhood tent protector is een zeer sterk impregneermiddel voor tentdoek, cabriokap, bootkap en schaduwdoek. Eigenlijk alle doeken die waterdicht moeten blijven. Hoeft niet verdunt te worden, droogt streeploos op en geeft een langdurige bescherming.

  Outdoor Gear Protector

  Outdoor Gear Protector maakt water- en vuilafstotend. Ideaal voor kleding voor de motor, schoenen, outdoor-kleding, zeilpak, rugzak en wintersportkleding. Het is natuurlijk belangrijk dat het materiaal blijft ademen. Dat is de kracht van Outdoor Gear Protector. 

  Canvas & Cotton protector

  Speciaal voor canvas en katoen is er de Canvas & Cotton protector. Maakt tentdoek waterdicht en vuilafstotend. Goed voor een tipi-tent, scoutingtent, de Waard tent, safaritent of vouwwagentent. 

  Plastic Window Cleaner & Protector

  Om doorzichtig zeil, tent ramen, bootraam of camperramen schoon te maken gebruik je Plastic Window Cleaner & Protector. Voorkomt vingerafdrukken, vuilafstotend, maakt schoon en een glashelder resultaat. 

  Ultramar Dealers

  Afdekeilwinkel is Ultramar dealer en levert alle producten uit voorraad kunt kopen. We versturen snel. Vandaag besteld? Direct verzonden. Wil je afhalen? Geen probleem. Je kunt altijd langskomen in ons magazijn.