Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Stormfix

  Stormfix is een spanner elastiek om doeken vast te maken. Het is een multidraad elastiek. Dat wil zeggen dat het is opgebouwd uit meerdere rubberen draden. De mantel is van high tenacity polyester. Dit heeft een verhoogde sterkte, chemische weerstand, duurzaamheid en is bestand tegen hitte. De eindstukken UV bestendig en gemaakt uit glasvezel gevul Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Stormfix is een spanner elastiek om doeken vast te maken. Het is een multidraad elastiek. Dat wil zeggen dat het is opgebouwd uit meerdere rubberen draden. De mantel is van high tenacity polyester. Dit heeft een verhoogde sterkte, chemische weerstand, duurzaamheid en is bestand tegen hitte. De eindstukken UV bestendig en gemaakt uit glasvezel gevuld polyamide. Deze eindstukken worden geborgd door een rvs torx pin. 

  Stormfix spanner kopen

  Stormfix spanners koop je gemakkelijk op Afdekzeilwinkel.nl. We hebben meerdere soorten op voorraad en we verzenden direct op werkdagen. Je ontvangt uiteraard een track&trace en het pakket wordt meestal de volgende dag nog geleverd door PostNL of DHL. Wil je Stormfix afhalen? Geen probleem.