Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Shadow Comfort

  Shadow comfort is een Nederlandse productent van schaduwproducten en toebehoren. Door het groot aanbod van kleuren, formaten en materialen biedt Shadow Comfort een schaduwdoek voor iedere toepassing. Schaduwdoek Shadow comfort  Shadow comfort produceert schaduwdoeken in drie vormen waarvan schaduwdoek driehoek in 3 vormen leverbaar is: 1. Sch Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  144 Producten
  Aluminium buizen 200cm harmonica schaduwdoek

  Aluminium buizen 200cm harmonica schaduwdoek

  Voor harmonicadoek van 200cm breed, verschillend...

  Deliverytime

  Op voorraad
  €49,95

    Shadow Comfort

    Shadow comfort is een Nederlandse productent van schaduwproducten en toebehoren. Door het groot aanbod van kleuren, formaten en materialen biedt Shadow Comfort een schaduwdoek voor iedere toepassing.

    Schaduwdoek Shadow comfort 

    Shadow comfort produceert schaduwdoeken in drie vormen waarvan schaduwdoek driehoek in 3 vormen leverbaar is:

    1. Schaduwdoek driehoek 
     - Schaduwdoek driehoek 90 graden
     - Schaduwdoek driehoek ongelijke zijde
     - Schaduwdoek driehoek gelijke zijde
    2. Schaduwdoek vierkant 
    3. Schaduwdoek rechthoek

    Deze varianten zijn water- en winddoorlatend. Een deel van de schaduwdoeken driehoek, vierkant en rechthoek zijn waterdicht. Harmonicadoeken zijn altijd water- en luchtdoorlatend.  

    Schaduwdoek wind- en waterdoorlatend

    Deze variant wordt het meest gebruikt. Dat komt omdat de bevestiging een stuk makkelijk is. Stel je maar eens voor wat voor wind- en regenvanger een doek wordt als het stormt of hard regent. Schaduwdoek dat wind en water doorlaat hebben een veel lichtere ophanging nodig en kan bij storm en flinke regen blijven hangen.  

    Schaduwdoek waterdicht

    Enkele varianten schaduwdoeken van Shadow comfort zijn ook verkrijgbaar in waterdicht schaduwdoek. De reden dat we geen waterdicht zeggen is omdat de definitie van waterdicht 100% waterdicht moet zijn. De schaduwdoeken zijn waterafstotend (bij een afschot van 30 graden) waardoor deze voor 99% geen door laten. 

    Harmonicadoek

    Harmonicadoek onderscheidt zich van schaduwdoeken omdat deze flexibel gebruikt kunnen worden. Wil je toch (een beetje) zon, dan schuif je het doek over het koord met een katrolsysteem. Hierdoor kun je flexibel shaduw creeren onder je pergola, overkapping of tussen twee muren.

    Over Shadow comfort 

    Bij Shadow Comfort biedt een flink assortiment schaduwdoeken en harmonicadoeken. Deze Shadow Comfort doeken zijn in moderne kleuren, vormen en formaten verkrijgbaar. Om de set compleet te maken bied Shadow comfort alle bevestigingsmaterialen. 

    Shadow comfort schaduwdoeken en harmonicadoeken zijn van hoogwaardige UV gestabiliseerde HDPE en waterafstotende materialen.