Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Prym

  Prym drukknopen zijn, zoals de naam al verklapt, van het A-merk Prym uit Duitsland. Het is een wereldwijde speler in fournituren en een van de grootste op het gebied van zeilringen, drukknopen en tourniquets. Prym levert sinds 1903 enkel producten van topkwaliteit, welke zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen. Wereldwijd meer dan 3300 werknemers Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Prym drukknopen zijn, zoals de naam al verklapt, van het A-merk Prym uit Duitsland. Het is een wereldwijde speler in fournituren en een van de grootste op het gebied van zeilringen, drukknopen en tourniquets. Prym levert sinds 1903 enkel producten van topkwaliteit, welke zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen. Wereldwijd meer dan 3300 werknemers die zorgen voor een constante topkwaliteit met veel nieuwe innovaties.

  Het bedrijf Prym

  Eigenlijk bestaat prym al ongeveer 500 jaar en is ontstaan in het Duitse aken door Wilhelm Prym. Hieruit ontstaat een grootst familiebedrijf. De familie verhuist uiteindelijk naar Stolberg, waar het nog steeds gevestigd zit.    
  Na generatie op generatie het bedrijf te hebben geleid maakt Henrich prym een flinke groei in de geautomatiseerde productie van metalen fournituren. 
  Hierdoor is Prym na honderden jaren nog steeds marktleider in fournituren voor kleding en doeken. Prym produceert ongeveer 15.000.000 knoppen per dag. Dit kunnen zijn zeilringen, drukknopen, tourniquets, noem maar op.