Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Liberty Fabrics

  Liberty Fabrics is in 1965 opgericht en is een echte Nederlandse fabrikant, gevestigd in Rotterdam, van industrieel naaigaren voor de wereldwijde textielindustrie. Liberty Fabrics is actief in 50 landen op alle continenten. Liberty is continu aan het verbeteren en ontwikkelen. Ze hebben verschillende naaigaren van de hoogste kwaliteit waarvan we er Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten

  Liberty Fabrics is in 1965 opgericht en is een echte Nederlandse fabrikant, gevestigd in Rotterdam, van industrieel naaigaren voor de wereldwijde textielindustrie. Liberty Fabrics is actief in 50 landen op alle continenten. Liberty is continu aan het verbeteren en ontwikkelen. Ze hebben verschillende naaigaren van de hoogste kwaliteit waarvan we er twee aanbieden. Deze twee garen komen het best overeen met de toepassing van de producten die we verkopen.

  1. Doral kerngesponnen polyester-katoen garen 

  Polyester katoen garen wordt gebruikt voor waterdichte verbindingen in de bootdak, cabriokap, luifels en zonneschermen en verandazeilen. De kern is van polyester, dat geeft de hoge treksterkte. De katoenen mantel zorgt voor het opzwellen van de draad in contact met water waardoor de verbinding waterdicht is. Hoge weerstand tegen naaldhitte, slijtage en is uitwasbaar. 

  2. Softbond UV bonded polyester

  100% polyester garen met speciale UV afwerking. Hoge treksterkte met een speciaal ontiwkkelde gebondeerde afwerking. Dit voorkomt dat de draden waaruit de garen is opgebouwd opendraaien tijdens het zigzaggen. Het beschermd de draad en vermindert de hitte van de naald. Hierdoor kun je met hoge snelheid naaien. Bestand tegne UV-straling, schimmel, zout water en rot. Wordt gebruikt voor sjorbanden, heavy lifting, geotextiel, maritieme toepassingen, luifels en zonneschermen, zware stoffen, outdooruitrustig en militaire uitrusting.