Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  FLEXI TARP premium

  Flexi Tarp Premium  Flexi Tarp Premium is een type voor gewapend dekzeil van het merk Landskroon. Het is een HDPE leno febric met een LDPE coating. Het doek weegt zelf 220g/m2. Afgewerkt met banden weegt het doek ongeveer 250g/m2.  Specificaties De flexi tarp premium heeft een gewicht van 235-250g/m2. De tensile strength Warp is 580 N/5 cm en Lees volledige beschrijving

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Flexi Tarp Premium 

  Flexi Tarp Premium is een type voor gewapend dekzeil van het merk Landskroon. Het is een HDPE leno febric met een LDPE coating. Het doek weegt zelf 220g/m2. Afgewerkt met banden weegt het doek ongeveer 250g/m2. 

  Specificaties

  De flexi tarp premium heeft een gewicht van 235-250g/m2. De tensile strength Warp is 580 N/5 cm en Weft 440 N/5 cm. Hier wordt de treksterkte mee bedoeld. Het gewapend dekzeil heeft een temperatuur bestendigheid tussen de -40/+80 graden celcius. De levensduur wordt voor een groot gedeelte bepaald door de uv-stabiliteit. Dit is voor de flexi tarp 200Kly. 

  Het formaat van het dekzeil kan 2% groter of kleiner zijn. Rondom het afdekzeil is een sterke polyesterband ingezoomd met voorgestanste ogen iedere 10cm met een diameter van 15mm. Zeilogen zijn niet nodig en hier kan aan gespannen worden. De treksterkte van deze ogen is 580 N. Bij de grotere doeken zijn de banden ook over de middenzijde gestikt. Ook hier zitten ogen in voorgestanst. 

  Toepassingen gewapend dekzeil

  Flexi Tarp premium is een robuust dekzeil, half transparant, geschikt voor langdurig afdekken. Veelal gebruikt voor boten, landbouwmachines of tuinmeubels. Wat het doek bijzonder maakt is de sterkte en de lichtinval. Hierdoor zeer handig om te gebruiken als doorwerktent. Je krijgt voldoende licht binnen, en het doek is sterk dus stormvast. 

  Flexi tarp kopen

  Flexi Tarp premium hebben wij op voorraad liggen in ons eigen magazijn. Online kun je snel, veilig en voordelig kopen maar afhalen in ons magazijn in Uden kan ook. Maak hiervoor altijd even een afspraak.