• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zwaar Vrachtwagenzeil 900gr (7)

Kleur
Rolbreedte
Gewicht (gr/m2)
Vrachtwagenzeil heeft een gewicht van 900gr/m2 en is bedoeld voor langdurig permanent buitengebruik of de wat zwaardere toepassingen.
Toon 1 - 7 van 7

Zwaar Vrachtwagenzeil 900gr

Vrachtwagenzeil van de rol per meter in 900 gram p/m2

Ben je op zoek naar een stevig PVC dekzeil voor de wat zwaardere toepassingen? Kies dan voor deze 900 gram p/m2 variant dat ook wel vrachtwagenzeil genoemd wordt. Wij leggen het u uit.

Wat is vrachtwagenzeil?

Vrachtwagenzeil is een andere naam voor PVC zeildoek omdat we dit kennen van de oplegger van een vrachtwagen. De kwaliteit die voor dit zeil gebruikt wordt is 900 grams per m2. Daarom noemen we de 900 grams variant vrachtwagenzeil. Het polyester weefsel dat als kern gebruikt wordt zorgt voor een gigantische stevigheid. Je kunt dit dekzeil dan ook niet scheuren en het rafelt niet.
De laag PVC aan de binnen- en buitenkant maakt dit dekzeil 100% waterdicht. Viezigheid hecht niet snel door het hoogglans laminaat aan de buitenzijde. Schoonmaken is ook geen probleem. Aan de binnenzijde is het afdekzeil gelakt. Als laatste zorgt de uv-coating ervoor dat je lang plezier kunt hebben ook al ligt deze het hele jaar in de zon. 

Wanneer kies je voor 900 gram/m2 afdekzeil?

Ben je op zoek naar een afdekzeil om het hele jaar door buiten te gebruiken? Dit kan zijn om bijvoorbeeld brandhout, caravan of tuinmeubelen af te dekken. Als dakbedekking van een schuur of verandazeil is dit ook een goede keus. Heeft het zeildoek zware lasten te verdragen zoals een het zeildoek voor een aanhangwagen huif, winterkleed voor je boot of agrarische/industriële toepassingen? Kies dan de 900 gram p/m2 variant. Het is een stevig zeildoek dat toch soepel en hanteerbaar blijft.

Zelf een dekzeil op maat maken zonder zeilmakerij

Vrachtwagenzeil is gemakkelijk te bewerken waardoor je geen zeilmakerij nodig hebt om een dekzeil op maat te maken. Al is het niet te scheuren kan het wel gesneden of geknipt worden. De vorm en afmeting kun je zo zelf bepalen. Om randen te verstevigen en delen aan elkaar maken gebruik je PVC lijm. De lijm van Saba raden wij aan en hebben wij zelf getest. Dit is contactlijm dus zal je beide zijdes moeten lijmen, even laten drogen en goed tegen elkaar drukken. De lijm kun je vinden onder SABA Contact 70T PVC lijm. Voor het bevestigen van het dekzeil hebben wij veel mogelijkheden die je onder toebehoren kunt vinden. Denk daarbij aan tourniquets (draaiers), zeilringen, drukknopen, keder en pees of kwik clips. Ben je van plan om zelf een verandazeil te maken? Dan kun je er ook een transparant PVC raamzeil in lijmen. 

Vrachtwagenzeil bestellen

Je kunt het zeildoek per strekkende meter of per volle rol bestellen. Bij het product staat altijd wat de rolbreedte is. Dan kun je daarna voor het aantal meters kiezen. Wil je graag een zeildoek van 6 meter lang, kies dan voor een aantal van 6. Je ontvangt dan een zeildoek van 6 meter en geen 6 losse stukjes van 1 meter. Het zeildoek wordt vervolgens opgevouwen verstuurd. 

Restvoorraden 25% korting

Doordat wij per meter verkopen hebben wij altijd tientallen aangesneden rollen. Dit kunnen stukken zijn van 1,5 tot 30 meter. Deze laatste meters verkopen wij met 25% korting. Ook restvoorraden volle rollen en partijen staan in deze categorie aangeboden met minimaal 25% korting.

Advies?

Wil je advies of ondanks deze informatie nog meer weten over vrachtwagenzeil? Bel even met Paul via +31413287001 of mail via [email protected]